Muntatge de Rocío Flores amb la seva parella.

Els suggeridors missatges que poden dinamitar la relació de Rocío Flores

Surten a la llum noves proves de la infidelitat de Manuel Bedmar cap a la influencer

La relació sentimental de Rocío Flores i Manuel Bedmar torna a ser al punt de mira, ja que acaben de sortir a la llum uns missatges bastant pujats de to del jove dirigits a una altra noia.

Segons destapava Miguel Frigenti a 'Sálvame', «es va parlar de la possible deslleialtat de Manuel Bedmar a Rocío Flores i de trobades amb aquesta tercera persona».

«I el que ells han dit per a defensar-se és que no hi havia proves, però jo he portat una prova. He sentit diversos àudios del Manuel a una d'aquestes noies», assegurava el col·laborador.

«El porto transcrit perquè per l'horari no es pot emetre. El llegiré suavitzat», apuntava.

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
Després dels rumors de ruptura, Manuel i Rocío s'han deixat veure junts per Màlaga | EUROPA PRESS

I és que l'àudio en qüestió, del febrer del 2021, sembla que té cert contingut íntim que podria dinamitar totalment la relació de Bedmar i Flores.

«A mi, que al matí em despertis baixant allà baix, ja em val. Vaja, no podria demanar més. Al final la Rocío se'n va demà, i no sé si torna dijous o dissabte», va dir presumptament el jove.

Tot i això, no és la primera vegada que fortes acusacions d'infidelitat pesen sobre la parella. Després de la suposada ruptura, diverses dones han afirmat que Manuel havia tingut alguna cosa amb elles.

Muntatge de fotos de la storie de Rocío Flores esmorzant amb Manuel Bedmar i el seu germà David Flores.
Muntatge de la story de Rocío Flores esmorzant amb Manuel Bedmar i David Flores | Catalunya Diari

«Ell em deia que la Rocío era molt gelosa i que estaven molt malament», assegurava Jennifer, una de les noies amb qui suposadament va tenir un afer.

«El vaig conèixer el 2018. Jo treballava en un bar, i un amic meu estava embolicat amb un amic seu. Van venir al bar on jo treballava. Aquella primera nit ens vam donar l'Instagram. Era un nen que em cridava l'atenció, i així va començar tot», va revelar.

Noves proves apunten a una infidelitat de Manuel Bedmar

«Al cap d'unes setmanes, el meu amic em va dir que si sabia amb qui estava el noi. Jo li vaig preguntar al Manuel, i em va dir que la relació amb ella estava tocada, que s'acabaria, i que em preferia a mi», afegia.

«I va començar a desfogar-se amb mi, a explicar-me els problemes que hi havia amb la mare i amb el pare de la Rocío».

Manuel hauria confessat a la seva amant certs detalls privats de Ro. Per exemple, la manipulació que Antonio David, els eu pare, exercia sobre ella constantment.

Rocío Flores i Manuel Bedmar passejant per Málaga.
Tot apunta que Rocío Flores i Manuel Bedmar continuen junts | Europa Press

«El pare feia el que volia amb la Rocío, la manipulava», va confessar Jennifer. «El Manuel i jo ens vèiem al meu pis, a Màlaga. Però no era l'única amb qui es veia».

«Sempre hi ha hagut terceres persones en la relació. Anava de flor en flor i li va sortir una mica malament la jugada», l'acusava.

A més, la jove va ensenyar a l'equip del programa algunes fotos privades que ell li havia enviat.

«Tinc converses amb ell una mica compromeses, i també fotos. Vam estar així tres mesos. Era un home molt calent, em tenia bogeta», recordava la noia.

Segons Jennifer, la història entre ells dos es va acabar perquè anava passant el temps i Manuel no trencava amb Rocío. I deixa caure que Bedmar només volia la neta de 'la més gran' perquè és famosa.

«Ell creia que Rocío li solucionaria la vida».

Malgrat totes les especulacions, sembla que Rocío i Manuel han pogut arreglar les coses, i és que aquestes últimes setmanes s'han deixat veure públicament en actitud molt afectuosa.

De fet, sembla que Olga Moreno hi ha tingut molt a veure, ja que hauria intervingut entre la parella per a donar peu a una reconciliació.