Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Nuria Roca i el seu marit

Juan del Val apareix sense Nuria Roca i explica com ha sigut la infidelitat del moment

Juan del Val ha donat la versió definitiva

Juan del Val s'ha convertit en la cara del moment perquè fa anys que treballa a la televisió i la seva carrera està més que assentada. Al terreny literari brilla amb força, però el seu talent no coneix fronteres i ara també entreté els espectadors d'Antena 3. Tant la seva dona com ell són un pilar fonamental de la cadena. Per això, han guanyat molta popularitat.

Juan del Val ha fet acte de presència a una obra de teatre especial per a ell, ja que l'actor és un dels seus íntims amics. Malauradament, Nuria Roca no ha pogut ser present perquè tenia un altre compromís: preparar el seu programa, La Roca, a La Sexta. La presentadora i actriu està en el seu millor moment professional i no té temps per perdre.

Juan del Val a 'El Hormiguero'.
Juan del Val s'ha llaurat una carrera brillant | Twitter

«Nuria Roca és a casa, a hores d'ara està preparant La Roca, el seu programa de demà, i m'he escapat una estona per riure. Jo estic molt bé, encantat, amb moltíssima feina i això és una cosa molt bona que sempre et posa content. També estic escrivint la meva següent novel·la i sense parar, la meva passió és escriure, és fonamentalment el que sé fer».

Juan ha explicat com està vivint el moment de glòria i ha deixat clar que sempre ha tocat de peus a terra. «Fa 30 anys que treballo a la televisió, però jo soc guionista i la meva manera d'estar als programes sempre és darrere de les càmeres. Els darrers anys estic al davant, però jo a El Hormiguero soc guionista fonamentalment, després ja també surto».

Juan ha aprofitat per parlar del tema més important de la crònica social: la infidelitat d'Íñigo Onieva. És company de Tamara Falcó i té molt a aportar, per això no s'ha deixat res a dir. «La vaig veure tranquil·la davant de la càmera i fora, de debò que la vaig veure molt bé, suposo que la processó li va per dins».

Juan del Val ha revelat els seus veritables sentiments

Juan ha venut una imatge que li va molt bé per generar espectacle, però que l'aparta d'una part del públic. Realment no és tan dur com vol fer entendre. De fet, és força sensible i empatitza amb tot el seu entorn. Si no fos així, no podria ser escriptor i actualment és una de les plomes més talentoses del país.

Foto de Tamara Falcó a 'El Hormiguero'
Juan del Val i Nuria Roca faran costat a la seva companya | Atresmedia

El marit de Nuria Roca ha revelat el que sent en veure la filla d'Isabel Preysler. Sap que està passant un moment convuls. Tot i això, està tranquil perquè la veu amb forces i tot fa pensar que superarà aviat el cop. Està molt ben acompanyada i tots els seus amics s'hi han bolcat perquè recuperi el somriure.

«Jo a Tamara la veig força tranquil·la, el que li ha passat és una cosa lletja, però segur que la supera. La veig força forta, o sigui que me n'alegro per ella. L'única cosa important és com se sent i ella ha patit un desengany. Això li ha causat dolor i això és l'important, és l'única cosa que em sembla rellevant de tot, tot i que l'altre dia la vaig veure perfecta».

Juan del Val adora Nuria Roca

Juan i la seva dona formen un binomi perfecte. No paren de recollir èxits i s'han adonat que junts són més forts. No tenen rival i estan encantats treballant en el mateix programa, tot i que ell va arribar força abans. És guionista d'El Hormiguero des de fa molt de temps, malgrat que el públic li posi cara ara.

Del Val té un exèrcit de seguidors força fort, no hi ha ningú que li porti la contrària. Naturalment, rep crítiques, però són més els que aplaudeixen els seus moviments. Nuria està tranquil·la perquè sap que el seu marit sap defensar-se, no necessita ajuda de ningú.