Juan y Medio a 'Canal Sur'.

Juan y Medio s'afarta i confessa perquè no pot tenir fills

Juan y Medio explica tots els motius d'aquesta dura situació

Juan y Medio ja s'ha cansat dels rumors i, per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de confessar públicament el veritable motiu pel qual no ha tingut fills.

No hi ha cap dubte que aquest conegut presentador ha estat i és una de les grans estrelles de la televisió del nostre país. I és que, gràcies als seus més de 30 anys de carrera, ha esdevingut una de les cares més reconegudes de la petita pantalla.

Primer pla de Juan y Medio.
Juan y Medio està molt content amb la seva feina dins de la televisió andalusa | GTRES

En tot aquest temps, hem pogut veure Juan y Medio conduint programes tan importants com la gala Inocente, inocente o El precio justo. Ara, compagina la feina dins la cadena autonòmica d'Andalusia amb el nou projecte de TVE, Duos increibles.

El seu retorn a la televisió pública va ser possible després d'arribar a un acord amb la productora. I és que, per a l'andalús, era molt important que el seu nou lloc de treball no interferís amb la tasca dins del programa, La tarde, aquí y ahora.

«Estic molt feliç a la televisió andalusa. Parlo diàriament amb persones normals que tenen molt a explicar» va assegurar en una de les seves últimes entrevistes per a la revista Pronto.

«Puc compaginar-ho perfectament. Aquesta va ser una de les condicions que vaig posar per acceptar Duos increibles […] No m'haurien exigit deixar Canal Sur perquè ja saben la resposta».

Ara, ha tornat a sortir a la llum l'entrevista més personal de Juan y Medio. En ella, no va tenir cap problema a confessar el motiu pel qual no ha pogut tenir fills.

Juan y Medio lamenta no haver tingut descendència

Juan y Medio s'ha obert en canal per confessar la veritable raó per la qual no ha pogut perpetuar l'especial. Tal com va confessar durant una de les entrevistes per a Pronto, «m'hauria agradat ser pare, però no s'han donat les circumstàncies».

Presentador Juan y Medio
Joan i Mitjà no ha tingut sort a l'amor | Cedida

I és que, malgrat que durant tota la seva trajectòria professional hem conegut alguna de les seves parelles, la veritat és que no ha acabat d'encaixar-hi cap.

Precisament, aquest seria el motiu pel qual hauria decidit no tenir descendència. Però, encara que encara no li ha arribat l'oportunitat que espera tant, el presentador encara no la descarta.

«En qualsevol moment us dono l'ensurt», va assegurar Juan y Medio, entre rialles. «No sempre ha estat una decisió meva. De vegades jo volia i ella no, o al revés… Potser he estat massa responsable. Quan tu fas el que vols, com vols, és molt difícil adaptar-se als canvis» .

El presentador és conscient de com seria de difícil ser pare a la seva edat, per això està molt content de l'arribada del nebot, ja que s'ha convertit en el fill que sempre va voler i no va tenir.

«Al meu nebot li faig el biberó, li banyo, fem la migdiada, ho passem bomba», va assegurar Juan y Medio, mostrant una vegada més com és d'important i especial que és per a ell.

I, malgrat que no ha pogut donar néts a la seva mare, està molt feliç per ella «perquè ha pogut exercir d'àvia» i això és una cosa que el satisfà, ja que «quan sigui el meu nebot més gran, se'n recordarà dels ensenyaments que li ha inculcat la meva mare».

Finalment, va voler deixar molt clar que, tot i ser una de les seves assignatures pendents, la seva frustrada paternitat no és una cosa que li tregui el son. I és que, a hores d'ara, ha aconseguit omplir aquest forat amb l'amor de tota la família.

«Ens portem molt bé entre nosaltres i tenim una vida força plena. Jo, quan em sento a taula i veig tots els meus germans junts, sento que formem una gran família», va assegurar Juan y Medio, visiblement emocionat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp