Paola Olmedo s'ha beneficiat de la premsa

Paola Olmedo, nora de Carmen Borrego, descobreix quants diners hi ha al banc

Paola Olmedo està al corrent de la situació financera de la família

Carmen Borrego està travessant una situació delicada i el seu malestar és un secret de domini públic als passadissos de Telecinco. Expliquen que Paola Olmedo li ha retirat la paraula a ella i a la resta del clan Campos perquè no se sent còmoda a la família. Suposadament, ha descobert tots els secrets de les filles de Maria Teresa, fins i tot quants diners guarda la seva sogra al banc.

Paola Olmedo està de plena actualitat perquè va vendre una exclusiva a Lecturas per anunciar la boda i gairebé repeteix l'operació. Es va adonar que estava embarassada i Carmen va parlar amb el director del mitjà per negociar una nova entrevista. Tot anava bé fins que a Sálvamevan destapar la cara oculta d'Olmedo i, finalment, es va fer enrere: no va parlar del seu embaràs.

Segons insinuen a Telecinco, Paola és la responsable indirecta del distanciament entre Carmen i José María Almoguera, el seu fill gran. La col·laboradora sempre ha estat molt sincera, fins i tot va arribar a dir quants diners tenia al banc, però d'aquest tema no en vol parlar. S'estima més tractar qualsevol altre assumpte perquè s'ha adonat que pot perdre per sempre José María.

Carmen Borrego
Paola Olmedo viu una situació tensa. | GTRES-Lecturas

Paola fa poc temps que surt amb José María, s'han casat aquest any, però el festeig va durar només uns mesos. De fet, Terelu i Alejandra Rubio no la coneixien, es van abraçar per primera vegada a la boda, quan res no feia presagiar el que els esperava. Mentrestant, Borrego va concedir una sèrie d'entrevistes i en una va revelar quants diners exactes tenia al banc.

Olmedo es va quedar sense paraules en descobrir que la seva sogra, que ha estat tota la vida treballant, només té 10.000 euros. El problema és que viu de lloguer i, suposadament, ha guanyat més de tres milions al llarg de la seva carrera. Ella mateixa va compartir aquesta dada en una entrevista que li va concedir a Kiko Hernández a la revista Diez Minutos.

Paola Olmedo ha pres una ferma decisió

Paola ha flirtejat amb la premsa del cor, però no parla amb els reporters perquè li agrada guanyar diners. Quan hi ha un xec en joc és amable, per això va posar a Lecturas acompanyada de les Campos, una família a qui ara no parla. A Sálvame han explicat que ningú la va obligar a vendre l'exclusiva, ben al contrari: ella no tenia cap mena d'interès.

Olmedo va guanyar força diners gràcies a l'amistat que la seva sogra té amb el director de Lecturas, el periodista Luis Pliego. Carmen va negociar una exclusiva ben suculenta i ella no se'n va endur ni un cèntim, tot li ho va deixar al seu fill. El més important de la portada era veure-la a ella, a Terelu i a Alejandra, però el sou el va cobrar Paola.

Borrego sempre ha estat molt clara en parlar dels seus estalvis, prefereix explicar la veritat perquè ningú no hi especuli. «Tinc menys de 10.000 € al banc perquè jo visc al dia. Tinc per viure, per menjar i per pagar casa meva», va explicar durant una entrevista al Deluxe.

Carmen Borrego
Carmen Borrego ho està passant fatal. | TELECINCO

Olmedo és conscient de la situació, sap ben bé què passa amb les Campos. Tot i això, segons explica Pipi Estrada, empatitza millor amb el seu sogre, l'exmarit de Carmen. S'anomena Francisco i, suposadament, no es va portar del tot bé en el passat.

Paola Olmedo ja sap què passa amb els regals

Paola està al corrent de l'actualitat i sap que a Sálvamehan confirmat que Carmen Borrego està molt afectada. Diuen que la col·laboradora es passa les tardes passejant per centres comercials comprant roba al primer net. Ella ha negat això darrer, però reconeix que no està precisament bé.

Olmedo es manté ferma i ha pres una decisió: distanciar-se del focus mediàtic. No vendrà el seu embaràs ni res més, l'únic que li interessa és el seu benestar mental. Per això no ha tornat a parlar de la seva família política a cap mitjà, ja ho va fer quan es va casar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp