Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Beatriz Cortázar.

Així és Lucas, l'atractiu fill de Beatriz Cortázar que guarda grans secrets

Cortázar no pot amagar més el que mantenia amb clau

Beatriz Cortázar, coneguda col·laboradora de Fiesta i d'El programa de Ana Rosa, té un familiar que es dedica a la música i se n'han revelat diversos secrets.

Beatriz Cortázar no mostra tantes coses de la seva vida personal com a molts dels seus seguidors els hi agradaria. Sol opinar sobre els altres, però a la televisiva no li agrada donar gaires detalls sobre la seva vida i la preserva tant com pot.

El cas és que Beatriz Cortázar va estar casada fa uns anys amb Juan Carlos de l'Església, el que va ser director de la revista Man .

Beatriz Cortázar sap que guarda grans secrets

Abans que separessin els seus camins, Cortázar i el seu marit van tenir dos fills. El cas és que el petit del matrimoni, Lucas de la Iglesia, té ja un nom al panorama indie ia la música se'l coneix com a Confeti de odio.

Beatriz Cortázar
Beatriz Cortázar s'ha quedat perplexa | Mediaset

Estem parlant d'un jove, de 28 anys, que la separació dels seus pares el va deixar força tocat, i per tant es va posar a compondre.

El cas és que aquest jove atractiu ha tret el setembre passat un segon disc anomenat Hijos del divorcio. I aquest va explicar que a causa de la separació dels seus pares va pensar que ho havia de dir així.

Al jove l'hem vist els darrers temps amb un dibuix, a tall de caricatura, en què apareix de petit amb els seus pares clarament desdibuixats.

Així és Lucas, l'artista a casa de Beatriz Cortázar

Cal apuntar que en això de la música, aquest s'ho va prendre de forma seriosa el 2018. I a la pandèmia va treure al mercat el seu primer disc, que portava per títol Tragedia española.

lucas de la iglesia
El jove, des del compte d'Instagram | INSTAGRAM @CONFETIDEODIO

Estem parlant d'un disc de pop-rock amb tocs de cert drama i una temàtica turmentada pel que va passar al seu dia amb els pares.

Això sí, en el segon disc que va treure el mercat, és «més conceptual», i explica que «és l'evolució d'una relació, de com es va enamorar obsessivament. De com està dit, de quan es resigna i ho accepta. És tot molt jo», deia fa temps en una entrevista amb la revista Shanghay .

«El nom va venir pensant en la meva generació i en el meu context. Dels meus amics, molts dels pares estan divorciats, i jo mateix sóc un fill del divorci».

«Volia que el títol englobés el meu sentiment i el dels meus voltants. De com intentem bregar amb l'amor i fer les coses bé, amb uns referents igual de perduts que nosaltres», exposava.

L'homenatge a la seva mare a la seva altra faceta oculta

Alhora, hi ha secrets del petit de Beatriz Cortázar que pocs coneixien fins ara. I és que ha compost cançons per a Amaia Romero i una de les seves fans més grans és la sempre estrambòtica 'Sóc una pringada'.

Per exemple, la segona ha estat diverses vegades l'encarregada de l'estilisme del grup de Lucas, Confeti de odio, i duent a terme sessions de fotos pels seus discos i promocions.

Foto de Beatriz Cortázar
La col·laboradora ha estat homenatjada pel seu fill | Europa Press

Un altre dels grans secrets del jove és que és escriptor i va publicar el seu primer treball sota el nom de Lucas Vidaur, per homenatjar en certa mesura la seva mare. I és que Vidaur és el segon cognom de la periodista.

El llibre es titula El tejido de las cosas i és una novel·la que parla d'històries generalment surrealistes. Sens dubte, tot un artista el que té a casa Beatriz Cortázar i del qual de ben segur n'està molt orgullosa. Això sí, no sabem si quan era petit el jove, la col·laboradora es va imaginar que acabaria en un món tan complicat com el que va triar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp