Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elena Huelva.

Elena Huelva rep el regal més especial enmig de la seva malaltia

Elena Huelva s'ha guanyat l'afecte de tothom

Elena Huelva és una noia que amb el seu optimisme i la seva bondat s'ha guanyat l'afecte de tothom. I les persones més properes a ella li demostren dia a dia.

Primer, va arribar la polsera de Manuel Carrasco, després, el tatuatge de la seva mare, les paraules d'Aitana per a ella al Wizink i ara ha rebut un altre detall molt especial.

Elena Huelva no està passant per una època fàcil. Però està contenta de poder celebrar Nadal a casa, amb l'afecte dels seus i del seu gos, que tant trobava a faltar.

Com ella mateixa publica, Elena Huelva té dies millors i d'altres una mica pitjors. Per exemple, un dia que se sentia millor va poder anar a veure al cinema Avatar 2. Però, per exemple, no va poder assistir a l'últim concert de la gira 11 Razones d'Aitana, que es va celebrar al Wizink Center aquesta setmana.

Captura d'un story d'Elena Huelva veient un concert d'Aitana.
Elena Huelva va veure el concert d'Aitana en directe a través d'una videotrucada. | Instagram @elenahuelva02
 

Elena Huelva rep un detall inesperat, però molt especial

Una altra de les persones que més li han mostrat el seu suport des que la coneix és Ana Obregón. L'actriu sent una debilitat especial per Elena Huelva. I és que li recorda el seu fill Aless, que va morir pel mateix tipus de càncer que pateix la 'influencer'.

Per demostrar-ho, l'actriu d'Ana y los siete li va fer arribar un peluix envoltat de roses amb un missatge molt especial. «La meva princesa lluitadora, continuem... Les teves ganes guanyen sempre. Fuck càncer! T'estimo molt», va dedicar a Elena Huelva.

Huelva, il·lusionada amb el seu nou peluix, el va publicar a Instagram i li va escriure: «Però que bonic! És clar que seguim! T'estimo».

Captura d'un story d'Elena Huelva ensenyant un regal d'Ana Obregón.
Elena Huelva, sorpresa amb el regal que va rebre d'Ana Obregón. | Instagram @elenahuelva02
 

No és la primera vegada que Ana Obregón mostra que sent un afecte especial per Elena. L'altre dia, en una entrevista per a Informalia, també va parlar de la jove. «Elena és meravellosa, parlem cada dia, plorem juntes, li dono esperança perquè n'hi ha i és una guerrera», va assenyalar.

Per a Ana, «són lliçons que ens dona de vida, tant el meu fill com ella o com molts que són anònims, ens donen una lliçó de vida del que és important». Elena Huelva, per a ella, «és una inspiració. Jo abans cuidava del meu pare, de la meva mare, del meu fill i ara, com que no tinc qui cuidar, doncs m'ajuda. Ajudar els altres m'ajuda».

Foto d'Elena Huelva i Ana Obregón abraçant-se
Elena Huelva sempre ha tingut una connexió especial amb Ana. | Instagram @ELLE_SPAIN
 

Elena Huelva, molt ben acompanyada per totes les mostres d'afecte

Després que Elena Huelva publiqués aquest vídeo que va preocupar tots els seus seguidors, Manuel Carrasco la va visitar i li va fer una polsera amb una rosa i dues ales d'àngel. Un amulet que li va agradar molt i que no va dubtar a compartir.

Captura d'una story d'Elena Huelva ensenyant una polsera, regal de Manuel Carrasco.
Elena comparteix amb els seus seguidors la polsera de Manuel. | Instagram @elenahuelva02
 

«Ahir va venir Manuel Carrasco amb el seu cor per omplir-me d'amor, afecte i donar-me una miqueta de la seva màgia, t'estimo», escrivia a la foto de la polsera.

I és que, durant aquests dies, Elena Huelva també ha rebut afecte de les maneres més especials. La seva mare la va sorprendre amb un tatuatge amb el seu nom, un fet que va significar molt per a la 'influencer'.

Captura d'una story d'Elena Huelva ensenyant el tatuatge de la seva mare.
La mare d'Elena ha tingut un detall molt bonic amb ella. | Instagram @elenahuelva02
 

Aitana també es va recordar d'ella enmig del seu concert amb el Wizink ple. Així, li va dir: «Volia enviar-li des d'aquí una forta abraçada i un petó enorme a Elena Huelva. Gràcies de debò».

«Ella, malgrat tot, malgrat la seva lluita, és una dona molt lluitadora i sempre, sempre ha estat als meus concerts, encara que estigués a l'hospital. Ella sempre intentava buscar una estona per venir a veure'm i aquesta nit no pot ser aquí. Des d'aquí li vull enviar un petó enorme, gràcies per tot el que fas per mi, t'estimo molt, Elena».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp