Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pablo Urdangarin.

Pablo Urdangarin descobreix per què el seu pare ja no paga la pensió

Pablo Urdangarin s'assabenta de la dura realitat

Pablo Urdangarin acaba d'assabentar-se dels motius pels quals el seu pare ha decidit no pagar-li la pensió després del seu divorci amb Cristina de Borbó.

No hi ha cap mena de dubte que aquesta coneguda família passa per una de les pitjors etapes de la seva vida. Després de gairebé 25 anys de matrimoni, la germana del rei d'Espanya i Iñaki Urdangarin van decidir posar punt final a la seva relació.

I és que l'aparició en escena d'Ainhoa Armentia va ser el que va acabar amb la paciència de la mare de Pablo Urdangarin. A partir d'aquest moment, els exducs de Palma van iniciar els tràmits pertinents.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta del FC Barcelona
Pablo Urdangarin s'assabenta de tots els detalls de l'economia familiar. | EP
 

Com va informar la revista Semana en el seu moment, el 23 de març passat tots dos es van reunir a Ginebra per signar la dissolució de les capitulacions matrimonials.

A més, també han transcendit als mitjans de comunicació alguns punts del seu acord de divorci. Entre altres coses, Cristina mantindrà la custòdia de Pablo Urdangarin i dels seus tres germans, l'educació dels quals seguirà a càrrec dels reis emèrits.

Ara, el jugador d'handbol acaba de descobrir per què el seu pare ja no li pagarà la pensió corresponent. I és que tot apunta que la seva situació econòmica no seria del tot favorable.

Pablo Urdangarin s'assabenta de tots els detalls

Pablo Urdangarin s'ha quedat sense paraules en conèixer els veritables motius pels quals el seu pare ha optat per no fer-se càrrec de la pensió que els correspon a ell i a la resta dels seus germans.

Segons va transcendir als mitjans de comunicació fa uns mesos, tots dos van arribar a l'acord que Iñaki Urdangarin no pagaria una pensió als seus fills, però, a canvi, tampoc rebrà ni un euro de la infanta Cristina.

D'aquesta manera, serà la mare de Pablo Urdangarin qui se segueixi ocupant de totes les despeses familiars i dels aliments de la família.

Primer pla d'Iñaki Urdangarin pel carrer.
El pare de Pablo Urdangarin va arribar a un acord amb la seva exdona. | GTRES
 

Ara, i gràcies a l'exclusiva que ha publicat Pilar Eyre per a la revista Lecturas, hem pogut saber com aquest jove de 21 anys ha aconseguit mantenir el seu estil de vida després de volar del niu familiar.

No hi ha cap mena de dubte que, després de com de malament ho van passar amb el Cas Noós, Pablo Urdangarin ha aconseguit renéixer de les seves cendres i s'ha convertit en una autèntica estrella de l'handbol.

Tant és així que, tot i jugar alBarça B, ha estat convocat per competir amb el primer equip en algunes ocasions. Però tot apunta que el seu lloc dins de l'equip culer no li proporcionaria grans ingressos econòmics.

Com va confirmar la periodista i escriptora, Pablo Urdangarin «juga sense remuneració» i, a més, durant la primera meitat del 2022, ha estat vivint «a la Masia de la Ciutat Esportiva».

Tot i que, en els últims dies, diversos mitjans de comunicació han apuntat que el jove ja s'hauria mudat amb uns amics a un luxós pis, situat a la Rambla Josep Maria Jujol de Sant Joan Despí i a només un quilòmetre a peu de la Ciutat Esportiva del Barça.

Fotomuntatge de Pablo Urdangarin i la seva mare, la infanta Cristina de Borbó.
Pablo Urdangarin rep l'ajuda de la seva mare. | CatalunyaDiari
 

Gràcies a l'agència de notícies En Blau, hem pogut veure tots els detalls de l'exclusiva urbanització on resideix l'esportista. A les instantànies es pot apreciar que és un complex de luxe, amb una gran piscina envoltada de diverses palmeres.

Després de conèixer-se aquesta informació, tothom es pregunta el mateix: d'on treu Pablo Urdangarin els diners? Però tot apunta que la resposta és més senzilla del que sembla.

Segons ha confirmat aquesta experta a la Casa Reial, el jove «segueix depenent econòmicament de la seva mare». A més, ha matisat que «el seu pare no aporta, tenint en compte que no rep cap ingrés des de fa anys».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp