Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Anabel Pantoja.

El germà secret d'Anabel Pantoja confessa si vol diners o alguna cosa més

Pinotxo ha plantat cara a Anabel Pantoja

Nou drama acaba al clan Pantoja: que li diguin a Anabel Pantoja, que n'està sortint realment perjudicada. Els mitjans de comunicació s'han fet ressò de ja missa que va organitzar Junco en honor al seu pare, Bernardo Pantoja.

No és per menys, la veritat, perquè a aquesta cerimònia no hi havia convidat cap membre de la família Pantoja, excepte un, que es va convertir sense pretendre-ho en el protagonista de l'homenatge al sevillà. Ens estem referint al germà il·legítim d'Anabel Pantoja, Luis, àlies Pinotxo, que no va dubtar a assistir a la missa que va organitzar la japonesa a esquena de la família de la 'influencer'.

Això sí, allò que verdaderament va sorprendre va ser el dur dard que va llançar públicament el jove a la seva germana per part de pare. Sens dubte, unes paraules que de segur que no hauran deixat indiferent Anabel Pantoja, que ja sap què vol el seu familiar: si busca diners o vol protagonisme.

Pinotxo desafia Anabel Pantoja

Els últims dies s'està parlant de la missa funeral que va organitzar Junco el 20 de desembre en honor al pare d'Anabel Pantoja. L'objectiu d'aquesta cerimònia va ser que acudissin tots aquells que en un primer moment no van poder donar l'últim adeu a Bernardo Pantoja.

Anabel Pantoja i Pinocho
Anabel Pantoja ja sap què vol Pinotxo dels Pantoja. | TWITTER @TELECINCOES

Entre els que no van acudir bé a la missa oficial o bé al tanatori hi ha el germà il·legítim d'Anabel Pantoja, Pinotxo, que darrerament ha estat força al punt de mira. La raó? Només morir l'oncle de Kiko Rivera, es va començar a rumorejar que el jove lluitaria legalment per ser reconegut com un membre més dels Pantoja.

Tot i això, en cap moment el sevillà s'hi va voler pronunciar. Tanmateix, ara, a punt de complir-se un mes des de la mort del progenitor d'Anabel Pantoja, Pinotxo ha donat les primeres declaracions públiques.

«Hem donat el darrer adeu al meu pare. Hi hem estat aquells que verdaderament hem estat amb ell tots aquests anys», començava dient a la sortida de la missa funeral organitzada per la japonesa. Pel que fa a allò que va passar al tanatori, el germà secret d'Anabel Pantoja considera que «va ser un circ i no hi vaig ser per això, per no participar en el circ», va explicar el motiu de la seva absència.

Quant a l'assumpte d'emprendre accions legals per ser fill reconegut de Bernardo Pantoja, Luis ha volgut aclarir quines són les seves intencions: «El tema va endavant, la veritat només té un camí. Jo no vaig pel tema econòmic, vaig per la veritat. Si aquest cognom em pertany, em pertany i punt», revelava.

Imatge d'Anabel Pantoja sortint del tanatori
Anabel arriba al seu límit després de les paraules de Pinotxo. | GTRES

Tal com es va conèixer fa unes setmanes, el sevillà tindria en poder seu una prova d'ADN que demostraria al 99,9 % que és fill de Bernardo Pantoja. D'altra banda, el jove també ha volgut agrair públicament i mostrar tot el suport a Junco per un clar motiu: «Sempre ha estat al meu costat, sempre m'ha facilitat veure el meu pare i té tot el meu suport», deia.

Anabel Pantoja reacciona a les polèmiques declaracions de Pinotxo

Com era evident, després d'aquestes paraules controvertides, tots els mitjans van posar el focus d'atenció a Anabel Pantoja, ja que interessava conèixer la seva reacció. Segons Sálvame, a la parella de Yulen Pereira no li haurien agradat gens les declaracions del seu germà il·legítim. «Està molt enfadada amb les declaracions de Pinotxo, està molt cansada», va expressar el reporter Kike Calleja.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp