Juanma Castaño

Juanma Castaño celebra l'arribada del bebè més esperat

Juanma està encantat amb el nadó

Juanma Castaño ha vist que la seva vida ha canviat des que va guanyar MasterChef Celebrity amb Miki Nadal. Sap que li va passar el mateix a una altra persona amb qui a més comparteix la passió per l'esport, el piragüista Saúl Craviotto. Aquest home ara està més feliç que unes pasqües pel naixement de la seva nova filla.

La notícia ha saltat als mitjans després que Saúl Craviotto i la seva dona l'hagin fet pública a través de les xarxes.

Saúl Craviotto
Juanma Castaño acaba d'assabentar-se de la nova informació de Saúl Craviotto | GTRES

 

Juanma Castaño és informat del que ha passat

Juanma Castaño sap que, després del pas pel programa de talent a la cuina, no només interessa al públic la seva feina sinó també la seva vida personal. Això és una cosa que també ha passat a Saúl, guanyador de MasterChef Celebrity 2 i dues vegades campió olímpic de piragüisme. Per això, ara està d'actualitat pel naixement del seu nou fill.

En concret, Juanma Castaño ha vist que Craviotto ha volgut compartir amb tothom la seva felicitat. Per aquest motiu, ha fet servir les xarxes socials per escampar la notícia que acaba de néixer Olivia i ho ha fet compartint una fotografia amb ella i amb la seva dona, Celia García.

La imatge  l'ha acompanyat del comentari següent: «Benvinguda al món. Ets la peça que ens faltava per completar la família amb què sempre havíem somiat. Gràcies per fer-nos tan immensament feliços».

D'aquesta manera, ha revelat que finalment tenen el clan nombrós que volien formar. Saül Craviotto i la seva dona ja compten amb tres grans amors a la seva vida, les seves filles. Ens estem referint a Valentina, que té 7 anys, a Alejandra, que té 4 anys, i a la nounata.

Juanma Castaño, feliç pel seu amic i company

Juanma Castaño, que és pare de dos fills, s'ha alegrat enormement pel naixement d'Olívia. Per aquesta raó, no ha dubtat a felicitar-ho de manera immediata a les xarxes socials. Ho ha fet deixant aquest missatge a Saúl Craviotto: «Enhorabona, família!».

«Això cal celebrar-ho aquest Nadal. Salut per a tothom».

Fotografia de Juanma Castaño.
Juanma Castaño ràpidament ha donat l'enhorabona a Craviotto i a la seva dona | Europa Press

Però no ha estat l'únic famós que li ha donat els millors desitjos a Saúl Craviotto. També ho han fet altres exconcursants de MasterChef com Ona Carbonell, Silvia Abril i Edu Soto. Aquest, per exemple, li ha escrit: «Enhorabona, amic, sou uns valents».

Sense oblidar que també han felicitat els pares els membres del jurat del talent on va participar Juanma Castaño, Samantha Vallejo-Nájera i Pepe Rodríguez. Fins i tot l'expresentadora del format, Eva González, que els ha enviat l'emoticona d'un cor.

És més, alguns companys de professió s'han sumat a aquesta iniciativa. Aquest seria el cas de Lidia Valentín, Carlos Arévalo, Teresa Portela i Fernando Pimenta, entre d'altres.

Masterchef Celebrity
Juanma Castaño ha vist com molts altres famosos del programa felicitaven Saúl | RTVE

De la mateixa manera, molts ciutadans i seguidors de Saúl s'han volgut sumar als missatges de bons desitjos, com el de Juanma Castaño. Així, els han deixat comentaris com «Que bonics que sou! Benvinguda al món».

En la mateixa línia trobem: «Enhorabona família i que Déu la beneeixi», «Moltíssimes felicitats als pares. Olivia, que tinguis una llarga vida plena de felicitat» i «Benediccions sempre per a ella i per a tots en general».

I n'hi ha molts més: «Enhorabona pares, molt bonic el nom que l'heu triat», «Felicitats, a gaudir-ne molt» i «Que Déu us doni salut per criar-la». Sense oblidar-nos tampoc de «És una preciositat» ni de «Espero que hagi anat tot genial, que la teva dona es recuperi aviat i que gaudiu de la preciosa família que sou», com tampoc de «Olivia és preciosa com les germanes i els pares».