Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Judith Antequera

Judith Antequera deixa de presentar els informatius del 3/24 per un problema de salut

La periodista ha explicat al seu compte de Twitter que deixarà d'exercir de presentadora, si bé continuarà formant part de l'equip darrere les càmeres
Judith Antequera
Judith Antequera deixa els informatius del 3/24 per un problema de salut | TV3

Judith Antequera no travessa el seu millor moment. La periodista, que és des de fa anys una de les presentadores més emblemàtiques dels informatius del 3/24, acaba de fer públic que a partir de la setmana vinent deixarà de formar part de les cares visibles del programa a causa d'un problema de salut que arrossega des de fa temps. Ho explica 'El Nacional'.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Passarà a treballar darrere les càmeres

La presentadora Judith Antequera s'ha vist obligada a allunyar-se temporalment de les càmeres arran una complicació en el seu estat de salut. Una notícia que ha impactat els seus seguidors, els quals no han tardat a omplir de comentaris d'ànims i suport la publicació realitzada per aquesta periodista nascuda al barri de Sant Andreu de Barcelona.

El missatge que Antequera ha compartit a Twitter deia el següent: «A partir de la setmana que ve, continuaré treballant al 3/24, però ho faré darrere les càmeres. És gràcies a un canvi de feina que m'han permès fer i que m'ajudarà a acabar de posar la salut a lloc. Gràcies, ha estat un plaer!».

Judith Antequera
La periodista ja havia mencionat els seus problemes de salut | TV3
  • També pots llegir: Jordi Cañas sobre l'1-O: «No va haver mil ferits, és una gran mentida».

 

Ja havia mencionat els seus problemes de salut

La periodista barcelonina compta amb una llarga trajectòria en el món de la televisió, i els seus inicis es van produir a Nou Barris Televisió i a Xarxa Ciutadana Noubarris.net. No és la primera vegada, però, que la presentadora del 3/24 menciona que el seu estat de salut no és tan bo com es podria esperar, si bé mai ha explicat púiblicament què li passa d'una manera més clara i detallada.

En aquest sentit, durant el mes d'abril de l'any passat, concretament quan l'Audiència Territorial de Schleswig-Holstein va decidir deixar en llibertat l'expresident Puigdemont, Antequera lamentava no poder estar al peu del canó, compartint la següent publicació: «Un dia informativament intens i jo a urgències».

Uns mesos més tard, el passat 1 de desembre, la periodista celebrava el seu 40è aniversari, i tornava a fer referència als seus problemes de salut després de donar les gràcies a tots els seus éssers estimats per haver-li fet passar un dia tan meravellós. En aquella ocasió, simplement va dir que ara tocava «recuperar-se del tot».  

  • Et pot interessar: Sílvia Abril, a Carmen Maura: «Que vingui a Catalunya i agafi un tren de Rodalies».