El destre Jesulín de Ubrique amb la seva esposa, María José Campanario

Julia Janeiro Campanario fa 18 anys i ensenya la seva veritable cara

La filla de María José Campanario i Jesulín de Ubrique no té por i fins i tot podria convertir-se en 'influencer'

Julia Janeiro, la filla de María José Campanario i Jesulín de Ubrique, complirà la majoria d'edat el pròxim diumenge, 18 d'abril. L'arribada d'aquest dia suposarà un canvi en la seva vida, ja que els mitjans de comunicació faran visible la seva imatge. 

A diferència de la seva germana, Andrea Janeiro, està disposada a formar part del món mediàtic. Malgrat que és menor d'edat i no es permet publicar imatges seves, la filla de Jesulín i Campanario ha revelat quines són les seves xarxes socials. Així doncs, la revista 'Hola!' s'ha avançat i ha mostrat una imatge en què apareix Julia. 

La decisió de Julia Janeiro

Tot indica que Julia Janeiro agafarà un camí diferent del de la seva germana Andrea, que quan va complir la majoria d'edat no va voler apareixer en els mitjans de comunicació. La filla de Belén Esteban mai ha volgut formar part de l'opinió pública i fins i tot ha marxat d'Espanya per allunyar-se de la pressió mediàtica. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara bé, la seva germana petita comparteix imatges seves en el seu compte d'Instagram, que no és privat, i té previst fer-se visible davant les càmeres quan compleixi la majoria d'edat. Tot i que María José Campanario ha negat que la seva filla vulgui ser famosa, Julia ha demostrat el contrari amb les imatges que ha publicat a Instagram.

No obstant això, caldrà esperar que arribi el diumenge per comprovar si les paraules de María José Campanario són certes i la seva filla gran es mantindrà en l'anonimat o si, per contra, es convertirà en 'influencer' i protagonitzarà diverses portades de la premsa del cor. 

Belén Esteban es preocupa per la filla de Jesulin de Ubrique

Amb la majoria d'edat, Julia Janeiro deixarà d'estar protegida per la llei i la seva cara ja no serà pixelada, com va passar amb Andrea. Fins i tot, Belén Esteban està preocupada: «És evident que ara sortirà en els mitjans de comunicació, com la meva filla... És un tema que no m'incumbeix, però sent germana de la meva filla, no m'agradaria que li fessin mal», ha manifestat a 'Sálvame'.

Julia Janeiro no podrà celebrar els 18 anys amb una gran festa per la pandèmia, així que haurà de conformar-se amb una petita celebració. És més, segons 'Hola!', no ho celebrarà amb els seus pares perquè actualment viu a Madrid, mentre que el torero i l'odontòloga estan a Arcos de la Frontera, a Cadis.