Julia Janeiro, filla de María José Campanario, en una foto d'Instagram

Julia Janeiro Campanario descarta Telecinco: el seu futur després de fer els 18

María José Campanario revela les intencions de la seva filla petita ara que és major d'edat

Julia Janeiro, filla de Jesulín i Campanario, s'ha convertit en una de les grans protagonistes de la crònica social. Només complir la majoria d'edat, la jove ha acaparat l'atenció dels mitjans. I, segons molts experts, serà la nova estrella de la televisió. La vida de Julia Janeiro està a punt de canviar per sempre. S'ha fet tota una dona, i està disposada a seguir els mateixos passos que la resta de la seva família. Per aquest motiu, abans de fer els 18 anys, s'ha esforçat a tenir cura del seu personatge públic. La filla de Campanario té una gran influència a les xarxes socials. Actualment compta amb un exèrcit de més de 60.000 seguidors i està a un pas que les marques vulguin treballar amb ella.

Tot feia pensar que la petita del clan Janeiro ocuparia els titulars de moltes revistes del cor, però la seva mare, María José, ha desmentit els rumors en una entrevista que ha concedit al diari 'La Razón'. «No vol ser famosa», assegura la dona del torero. Després de llegir aquestes paraules, gran part del públic s'ha sentit molt desorientat, ja que, segons el que es deia, Julia tenia molt clar quin era el seu objectiu: conquerir el tron mediàtic. De fet, Andrea Janeiro, la seva germana gran, es va allunyar d'ella perquè pensava que la seva obsessió per la fama l'acabaria perjudicant. La filla de Belén Esteban es vol mantenir al marge de la premsa, i el comportament de Julia la situava en una posició molt complicada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La dona de Jesulín de Ubrique dona la cara per la seva filla

Després d'aquestes acusacions, María José Campanario s'ha vist obligada a donar la cara per la seva filla. No està disposada que ningú la utilitzi per tenir protagonisme a la televisió. És més, l'advocat de la família s'ha posat en contacte amb diversos mitjans per advertir-los de futures demandes. «La meva filla només es vol centrar en els estudis. Encara que li agradi la moda, té clar que es vol encaminar cap a l'administració i direcció d'empreses», declara molt orgullosa.

Molts periodistes van donar la notícia que Julia Janeiro es mudaria a Madrid i que estava molt contenta. Segons les seves teories, la jove aprofitaria per recuperar el contacte amb la seva germana, Andrea. Cap d'elles ha consentit que la tensió que hi ha entre les seves mares esquitxi la seva relació. I, tot i viure separades, sempre han mantingut un vincle molt especial.

Tant Jesulín de Ubrique com María José Campanario són conscients de la repercussió que té la jove. Semblen estar una mica espantats per l'impacte que la fama pot tenir a la seva vida privada, però asseguren que Julia es vol mantenir allunyada dels focus.

La família Janeiro està més unida que mai. Tots volen que la germana d'Andrea no pateixi després de complir la majoria d'edat. Està acostumada a tractar amb la premsa des que era una nena, però ara, fets els 18, es converteix en la protagonista forçosa de la crònica social. «Només volem que això sigui una transició tranquil·la i que Julia pugui seguir tenint una vida normal», suplica Campanario. No obstant això, cal tenir en compte que Julia no està fent mèrits per passar desapercebuda. Exposa la seva privacitat sense cap pudor a les xarxes socials, i molta gent vol saber més coses d'ella.

Julia Janeiro està sortint amb un jove futbolista: Brayan Mejía. La parella comparteix la seva intimitat a les xarxes socials, però, segons la família del torero, mai vendran els detalls de la relació a cap revista o programa de televisió. Mentrestant, Andrea Janeiro prefereix prendre distància i veure com serà el comportament de la seva germana ara que ha complert la majoria d'edat. Es reunirà amb ella per celebrar-ho?