Julia Janeiro Campanario i els seus problemes per estalviar, al descobert

La filla de Jesulín sembla tenir gustos molt cars per la seva edat

Julia Janeiro en blanco y negro
Julia Janeiro té capritxos ben estranys per una menor de la seva edat. | Instagram

Des de fa unes setmanes, Julia Janeiro Campanario, filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, no deixa de ser notícia. I això que encara no és major d'edat. No obstant això, el fet que sigui molt activa a les xarxes socials i que hi hagi pujat fotografies presumint de cos han fet que aconsegueixi protagonisme. Un protagonisme que es podria veure incrementat el proper 18 d'abril, que és quan complirà els 18 anys. No obstant això, avui és notícia per una altra circumstància. En concret, perquè sembla ser que, segons 'El Español', té problemes per estalviar. Sí, perquè té uns gustos molt cars.

Els capritxos de Julia Janeiro

En el seu compte d'Instagram, en què ha aconseguit arribar als 45.000 seguidors en poc temps, la germana d'Andrea Janeiro mostra la seva vida. En concret, la jove comparteix els seus viatges o les seves sortides a menjar o prendre alguna cosa fora de casa. No obstant això, el que més destaca del seu perfil és que és una apassionada de la moda. Per aquest motiu, no només comparteix les seves lectures de la revista 'Vogue' sinó també els seus estilismes.

I és que segueix les tendències del moment, que després mostra als seus fans. Així, sembla deixar en evidència que té fusta d'influencer'. Pel que sembla, li encanta comprar-se roba, cosa que s'ha convertit en el seu capritx. I no només peces de vestir, sinó també accessoris i complements d'allò més variats.

L'última despesa elevada de la filla de Jesulín i Campanario

Si s'ha donat a conèixer que Julia pot tenir problemes per estalviar és perquè no escatima en despeses. En concret, tot i no tenir els 18 anys i no tenir feina, la jove fa compres que estan fora de l'abast de la majoria de noies de la seva edat. Bona mostra d'això és que fa uns dies va compartir una publicació a les stories del seu perfil a Instagram. En concret, va donar a conèixer als seus seguidors l'últim capritx car que s'havia permès.

Ens estem referint a unes sabatilles de la marca esportiva Nike que responen al nom de Nike Off White Vapor Street. Sabatilles que a hores d'ara estan esgotades i que compten amb un preu que està rondant els 300 euros. Vaja, que Julia Janeiro no ha escatimat a l'hora de dotar-se de calçat per poder practicar exercici, cosa que fa de forma habitual. És més, compta amb una àmplia varietat de sabatilles d'aquesta mateixa firma i fins i tot presumeix també d'unes xancletes Versace.

Julia, res a veure amb la seva germana

Molts són els rumors que indiquen que en el moment que la filla de Campanario compleixi la majoria d'edat serà una famosa que desperti interès. Els seus pares, pel que sembla, estan intentant que no ho faci, que es mantingui allunyada de la premsa. Però tot indica que no serà així. I és que, d'acord amb el seu perfil a Instagram, es percep que li agrada cridar l'atenció i ser coneguda.

En concret, és tot el contrari a la seva germana gran, Andrea, que és filla de Jesulín i Belén Esteban. Sí, perquè aquesta va deixar clar en tenir 18 anys que no volia convertir-se en objectiu de les càmeres. D'aquí que no tingui un perfil públic a les xarxes socials i que mai hagi fet declaracions als mitjans. És més, va marxar a estudiar fora d'Espanya per així tenir una vida anònima i tranquil·la.

No obstant això, Julia no segueix aquests passos. Té les seves xarxes socials obertes, no deixa de publicar imatges de si mateixa i fins i tot amb el seu nòvio, el futbolista Brayan Mejía. És més, en el conflicte entre la seva mare i Esteban va arribar a manifestar-se públicament amb un missatge. Està clar que les germanes tenen diferents filosofies de vida i diferents maneres d'entendre-la.


Comentaris

envia el comentari