Julia Janeiro posant al camp

Julia Janeiro ensorra Carlota Corredera: «Utilitzeu el feminisme quan voleu»

Julia Janeiro ha carregat contra Carlota Corredera i contra 'Sálvame'

Aquesta setmana, Julia Janeiro s'ha convertit en protagonista absoluta de l'actualitat de la premsa rosa. I tot perquè s'ha sotmès a una operació d'augment de pit.

Operació que ha donat lloc al fet que Belén Esteban, la mare d'Andrea Janeiro, hagi atacat el pare de les dues joves. L'ha acusat d'haver pagat una intervenció estètica a una i de negar-se a abonar la meitat dels estudis de l'altra.

Tots aquests motius han fet que a 'Sálvame' s'hagi parlat de la filla de Jesulín i María José Campanario. I ella s'ha mostrat molesta per això, motiu pel qual ha carregat contra el programa i contra Carlota Corredera.

El missatge de Julia Janeiro molesta Carlota Corredera

La germana d'Andrea Janeiro ha vist com 'Sálvame' la buscava aquesta setmana. Ho feia perquè es pretenia que fes unes declaracions arran de la polèmica operació de pit.

Una reportera ha estat enviada per a trobar Julia, i ho ha fet. S'ha topat amb ella a Getafe, al mig del carrer, mentre aquesta passejava amb una amiga.

Com no podia ser d'altra manera, ràpidament ha començat a seguir la jove i a fer-li preguntes sobre què pensa del fet que se l'estigui qüestionant per l'esmentat retoc estètic. I li ha preguntat com està amb el seu nòvio.

La filla de Campanario ha estat callada en tot moment i ha continuat caminant sense fer cas a la reportera. Així doncs, aquesta ha tornat a intentar que parlés i li ha tret altres temes a col·lació. S'ha referit als seus estudis, a la seva mare i a si vol ser famosa o no, però la jove ha continuat en silenci.

L'únic moment en què ha decidit parlar ha estat quan se li ha preguntat si volia dir alguna cosa en directe. Davant d'això, s'ha acostat al micròfon i ha manifestat: «Utilitzeu el feminisme quan voleu».

Aquest comentari ha fet que Corredera, que estava presentant l'espai, hagi transmès que volia saber a què s'estava referint Julia. No obstant això, aquesta no ha volgut tornar a obrir la boca.

Carlota Corredera respon a les paraules de Julia Janeiro

Carlota s'ha convertit, especialment aquests últims mesos, en una abanderada del feminisme. Per això no ha passat per alt la frase de la filla de Jesulín.

En concret, ha mirat a càmera per a dirigir-se a la jove i li ha enviat un missatge. «Quan vulguis, de veritat, quedem i t'explico què és el feminisme, perquè potser no ho saps. I escolta, que no passa res, perquè tots estem en procés d'aprenentatge», ha dit.

«En aquest programa no hem fet servir, que jo sàpiga, el feminisme de manera selectiva, que és el que solen dir de nosaltres. Diuen que el fem servir per a unes dones sí i per a altres no. Però això no és veritat».

De la mateixa manera, ha afegit: «Jo no defenso assassines, encara que siguin dones. Què necessites saber del feminisme? Jo et dono un cop de mà. T'ho dic seriosament». I tot seguit ha manifestat: «Que jo sàpiga, a Julia no li hem dit absolutament res masclista».

En aquest punt, David Valldeperas, el director del programa, ha decidit prendre la paraula: «Aquesta frase del feminisme que ha dit l'ha après de la seva mare. I és que María José definia el que fèiem al programa sota aquest prisma i va utilitzar aquesta mateixa frase».

Després d'aquest matís, Carlota Corredera va voler tancar la qüestió exposant: «Jo mai esbroncaria ningú, i menys una nena de divuit anys. Però és veritat que estic una mica fins aquí que un dels múltiples atacs que es fan a les xarxes sigui pel meu posicionament sobre el tema. Sempre parlen de feminisme selectiu, i jo no soc una feminista selectiva».

«Jo estic a favor de la igualtat entre homes i dones. Hi ha dones que per a mi són indefensables, i no per això soc menys feminista. En qualsevol cas, si Julia o María José consideren que des del programa s'ha fet alguna cosa masclista respecte a la primera, m'agradaria saber-ho».