Primer pla de Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Pablo Motos atura en sec 'El Hormiguero': «Em fa vergonya»

Pablo Motos s'enfronta a una de les seves col·laboradores més influents

Pablo Motos fa molt de temps que és el rei d'Antena 3, així que creu que es pot prendre determinades llicències. Recentment ha carregat contra Tamara Falcó, ja que pensa que la col·laboradora no està a l'altura de les circumstàncies.

El presentador és un mestre de l'espectacle i sap perfectament què demana l'audiència, per això té tant d'èxit. És conscient que qualsevol error és condemnat a les xarxes socials i que perjudica la reputació del seu espai televisiu.

La temporada passada, Tamara Falcó es va consolidar com el personatge del moment i tothom estava encantat que col·laborés a Antena 3. No obstant això, aquests últims mesos ha estat centrada en altres projectes professionals, i Motos ho ha notat.

El periodista no consent determinats atreviments, així que ha donat un cop a la taula per a corregir el comportament de Tamara. S'ha adonat que no se sap el ball que fan al principi del programa tot i haver tingut temps suficient d'aprendre-se'l.

Pablo sol entrar amb el seu equip a plató fent una divertida coreografia que resulta molt atractiva per als espectadors. Però la filla d'Isabel Preysler encara no se'l sap, malgrat que ja fa molt de temps que col·labora a 'El Hormiguero'.

«Em fa vergonya pertànyer a aquest equip, on la meitat no se sap el ball. És imperdonable!» ha expressat el comunicador, visiblement molest.

Pablo Motos és acusat de tractar malament Tamara Falcó

Pau ha subestimat el poder de la seva col·laboradora perquè pensava que el públic estaria d'acord amb ell. És cert que molta gent pensa que Tamara s'hauria d'aprendre el ball, però consideren que no ha rebut un tracte just.

Falcó, també coneguda com la marquesa de Griñón, té un poder mediàtic inigualable i ha demostrat ser molt professional. Els seus fans s'han mostrat descontents amb Motos i no consenten més atreviments.

Fa un temps que es va començar a rumorejar sobre la mala relació entre el presentador i la col·laboradora, tot i que ningú va poder confirmar res. Tot va començar amb una cita que el presentador va tenir amb Núria Roca, trobada a la qual no va estar convidada la filla de Carlos Falcó.

La guanyadora de 'Masterchef Celebrity 4' intenta portar-se bé amb tots els seus companys, encara que molts d'ells tenen prejudicis injustos. En aquesta ocasió, la premsa va veure com Núria Roca quedava amb el seu cap a escassos metres de Falcó i cap dels dos s'hi va voler acostar.

Pablo Motos protagonitza un escàndol sense precedents

El presentador està al punt de mira dels fans de Tamara Falcó, tot i que ell també té molts seguidors. Aquests han recordat que alguns col·laboradors, com Pilar Rubio, se saben el ball i compleixen les ordres del líder de l'equip.

No obstant això, els defensors de la reina del bon gust asseguren que les circumstàncies d'ella són diferents i que cal tenir-les en compte. Tamara ha estat una temporada allunyada de la televisió per dos motius, així que necessita recuperar el ritme.

Després de guanyar el show talent culinari va descobrir que tenia un gran talent per a la cuina, així que s'ha format en aquest sector. També ha dedicat aquests últims mesos a viatjar pel món amb els seus éssers estimats.

Recordem que fa poc temps va perdre el seu pare, el marquès de Griñón, i encara ho ha d'assimilar. L'última aparició que ha fet a 'El Hormiguero' ha demostrat que està en forma per a treballar, tot i les crítiques de Pablo.