Primer pla de Julia Janeiro.

Julia Janeiro trenca amb el seu pare davant l'imminent salt a la televisió

Julia Janeiro pren una decisió definitiva que ho canvia tot amb el seu pare

Julia Janeiro es va convertir en un personatge mediàtic des que va fer els 18 anys i obrís a ulls de tot el món la seva vida a les xarxes socials. La filla gran de María José Campanario i Jesulín de Ubrique ha tingut les coses molt clares des que decidís exposar part de la seva vida a les seves publicacions d'Instagram.

Era conscient que la seva vida interessava i que molts seguidors del món rosa volien saber-ne més de la part personal després de complir la majoria d'edat. Julia Janeiro s'ha mostrat contundent a l'hora d'exposar la seva vida més del que cal i, en concret, a l'hora de parlar davant la premsa.

Julia Janeiro es farta de la premsa i diu prou

Sempre ha dit que, per ara, no farà cap entrevista encara que li ofereixin una gran suma de diners. Ha demanat que respectin la vida que porta.

Després que Jesulín donés una exclusiva i que el seu oncle Víctor Janeiro fos fitxat pel reality Pesadilla en el paraíso, Julia Janeiro s'ha mostrat molt enfadada amb la premsa. No vol contestar cap dels temes que versa sobre la família. Així ho ha deixat clar a un dels reporters més coneguts del nostre país, Sergio Pérez. La filla de Jesulín està farta que la premsa el segueixi preguntant per algun tipus de tema mediàtic que té clar que vol ignorar.

Julia Janeiro i Tommy Rossi
Julia Janeiro i Tommy Rossi volen viure la seva vida sense que la premsa els molesti. | EUROPA PRESS

«No he venut res, així que em podeu deixar en pau»

Julia Janeiro no pot més i ha esclatat al mig del carrer de la pitjor forma. «No diré res, no he venut res, així que em podeu deixar en pau, ho he dit moltes vegades». Així s'expressava de manera vehement Julia Janeiro al reporter que li preguntava pels carrers de Madrid.

Recordem que aquesta no és la primera vegada que Julia Janeiro tracta la premsa amb desdeny. Ja havia mostrat anteriorment una actitud altiva i supèrbia que deixa molt a desitjar.

Va ser el 9 de juny quan la jove entrava de manera precipitada a l'hospital on es trobava María José Campanario després de donar a llum el seu tercer fill. Julia va aparèixer en aquest centre hospitalari amb el seu xicot Tommy. Reaccionava amb un cop de porta al cotxe on arribava i ignorava completament les preguntes de la premsa.

Julia Janeiro atònita davant les notícies sobre el seu pare

D'altra banda, Julia Janeiro s'ha quedat sense paraules després de sortir a la llum el projecte en què s'embarcarà Jesulín els pròxims mesos. Jesulín de Ubrique ha rebut una gran notícia: tindrà la seva pròpia sèrie documental.

El torero andalús farà el mateix que Tamara Falcó i Georgina Rodríguez i parlarà de la seva vida  amb tots els pèls i senyals en una coneguda plataforma. Ens referim a un projecte que l'omple d'il·lusió i en què recorrerà la història de la seva vida a través d'unes imatges.

Hi haurà diverses cares conegudes que donaran una major presència a aquesta docusèrie sobre la seva vida. «No soc de llibres, soc millor dels que s'asseuen i parlen», confessava.

«Ja m'han dit que ho veurem quan estigui bé i a gust, perquè es pot trigar vuit mesos o un any. Cal treure una cosa que sigui espectacular», va exposar el torero fa uns dies. Estem parlant d'una sèrie documental que ha causat una gran expectació. A més, María José Campanario podria tenir-ne un paper clau en el desenvolupament.

▶️ Vídeo del dia