Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

Preocupació per Nacho Palau després de ser ingressat totalment desfigurat

Nacho Palau viu un moment complicat amb la seva salut després del seu pas per 'Supervivientes'

Nacho Palau va saltar a la fama temps enrere per ser l'ex de Miguel Bosé. Tot i això, gràcies al seu tercer lloc en l'última edició de Supervivientes, ja genera interès per si mateix. I precisament aquesta circumstància ha provocat que ara sigui notícia pel seriós problema de salut que travessa.

Segons s'ha revelat, ha hagut de ser ingressat i operat d'urgència per culpa d'una reacció al·lèrgica. Reacció que, pel que sembla, ha comportat que estigui irreconeixible per la gran inflació que té la cara.

Nacho Palau i l'origen del problema

L'escultor va fer saltar les alarmes als seus seguidors el dia de la gala final de Supervivientes. I és que la seva cara deixava de manifest que li passava alguna cosa, ja que estava inflada. Per això Jorge Javier li digués: «Mare meva! Com estàs...», a la qual cosa ell va respondre entre bromes: «Sembla que m'he posat botox».

Aquesta mateixa situació li va impedir estar a l'últim debat del 'reality', cosa que va preocupar els seus fans. Tot i això, Carlos Sobera va intentar «treure ferro a l'assumpte» dient que patia una al·lèrgia, però que no era gens greu.

Nacho Palau a 'Supervivientes'
Nacho Palau ha estat notícia pel seu estat de salut des de la tornada a Espanya | Mediaset

És més, el mateix Nacho va explicar als seus seguidors a les xarxes els fets, dient: «Disculpeu-me, perquè, a la final, després de tant esforç, no vaig estar ni al 50 %. Estava medicat amb corticoides per una reacció al·lèrgica».

D'aquesta manera, va deixar clar que un problema de salut li estava fastiguejant el retorn a Espanya després de la seva aventura per Hondures.

▶️ Vídeo del dia

Nacho Palau, a urgències

No obstant això, l'ex de Miguel Bosé ha vist empitjorar el seu estat aquests darrers dies. Tant és així que ha estat ingressat d'urgència a l'Hospital Clínic de València. I d'això n'ha donat detalls un testimoni al programa Sálvame.

La font de l'espai ha revelat que Palau en entrar al centre sanitari «portava la cara tan torçada» que estava irreconeixible. De la mateixa manera, ha indicat que «estava inflat, però conscient, encara que no se'l veia bé».

Les últimes dades que se'n tenen és que ha hagut de ser intervingut i que, en aquests moments, continua a l'hospital. En concret, és a la Unitat de Cures Intermèdies i continuen fent-li proves.

Sobre l'estat de Nacho, la revista Semana ha pogut parlar amb una persona del seu entorn. I aquesta ha explicat realment què li passa: «Li han trobat alguna cosa en venir de Supervivents i podria ser conseqüència de les condicions extremes que passen a l'illa».

«Abans d'anar a l'illa els fan una revisió mèdica, però això no serveix per veure coses més greus que podia tenir. La seva participació en el programa, amb dèficit d'alimentació i condicions poc saludables, podrien haver estat negatives per a la seva salut», prosseguia.

Precisament, dues de les seves amigues al concurs també han parlat sobre la seva situació. Així, Desy ha exposat a Sálvame: «Està fent-se unes proves de la intoxicació. Com que no el van mirar a temps, en estar tant de temps amb ella i amb les vies obstruïdes sense poder respirar, l'han d'observar».

«Li van estar donant medicaments per calmar-li els dolors, però no sabien de què era la intoxicació ni què era el que tenia», confessava.

Imatge de Nacho Palau somrient i transportant materials pel seu taller
Amics i persones de l'entorn de Nacho Palau han parlat sobre la seva situació actual | Europa Press

Paraules a les quals s'han sumat les de Marta Peñate: «El que passa és que menja alguna cosa, que no sap què és, i s'infla. S'estava fent proves, però encara no n'havien donat els resultats». Ara com ara, no han transcendit més dades de l'estat actual de Palau, així que caldrà esperar perquè el seu cercle o ell mateix aclareixin la situació.