Primer pla d'Anne Heche

L'actriu Anne Heche en mort cerebral després de patir un accident de trànsit

L'estatunidenca roman en coma

Els representants d'Anne Heche han comunicat un gerro d'aigua freda per a tots els seguidors. L'actriu, després de patir un accident de trànsit la darrera setmana, es troba en estat de mort cerebral.

Després de la trista notícia, la intèrpret roman hospitalitzada en coma, i ara els fans de l'estatunidenca s'han emportat un dur revés. L'accident li va provocar «una lesió cerebral anòxica greu», afirmen.

Alhora, el conjunt de representants de Heche ha informat que «fa temps que ella va decidir donar els seus òrgans i la mantenen amb respiració assistida per determinar si algun és viable».

Un accident de trànsit va propiciar la tragèdia

Les autoritats del país afirmen que la intèrpret viatjava en un Mini Cooper blau, vehicle que va sortir de la carretera quan anava a una velocitat extremadament alta. Després d'això, el cotxe va xocar contra una casa a prop de l'aeroport de Santa Monica i es va incendiar.

Anne Heche posant a un 'photocall'
L'actriu estatunidenca Anne Heche va patir un accident de trànsit la darrera setmana. | Europa Press

Tal com detallen els bombers, l'estatunidenca de 53 anys va patir greus cremades i va ser traslladada al centre mèdic immediatament. Això sí, segons TMZ, sembla que es va resistir a ser atesa, va començar a cridar i va intentar fugir.

Anne Heche ha patit episodis realment durs

Anne Heche, nascuda l'any 1969, va fer el salt a la fama a finals dels 80 gràcies al seu paper a la telenovel·la Anorher World. D'aquesta manera, va trucar a les portes de Hollywood participant en pel·lícules com Volcano, Donnie Brasco, Sé lo que hicisteis el último verano, Seis días y siete noches i American Playboy.

No obstant això, no és or tot el que lluu. N'és una prova els tràgics episodis que ha hagut de patir l'actriu al llarg de la seva vida. Als problemes de salut mental que li van turmentar, se li sumen altres francament difícils de superar.

Anne Heche somrient
Els representants d'Anne Heche han comunicat aquest cop dur a través d'un comunicat. | Europa Press

Heche va afirmar que va patir abusos sexuals per part del seu pare, que va morir de sida quan ella era tan sols una adolescent, quan feia els seus primers passos en el món de la interpretació.

Les tragèdies no van cessar per a l'estatunidenca, que va perdre 3 dels seus germans. El primer va perdre la vida en un accident de trànsit, encara que per a Anne es va tractar d'un suïcidi. La seva germana Susan va morir a causa d'un tumor cerebral i Cynthia va morir quan era una nena petita per culpa d'una afecció cardíaca.

Caldrà esperar que les autoritats, així com els representants de la intèrpret, es manifestin i donin més detalls sobre la situació de Heche.

▶️ Vídeo del dia