Primer pla d'Amelia Bono

Amelia Bono descobreix qui controla l'herència després del dur problema de salut

Amelia Bono ha estat pendent de la situació familiar

Amelia Bono forma part d'una de les famílies més influents del panorama nacional i des de fa uns anys ha augmentat el pes social. Es va casar amb Manuel Martos, el fill del cantant Raphael, i està plenament integrada al clan. Van travessar una crisi matrimonial i van decidir acabar la història d'amor, però després es van donar una segona oportunitat.

Amelia Bono, amb la bondat que la caracteritza, està pendent dels detalls i sap que l'artista ha superat un problema seriós. El 2015 va concedir una entrevista a Mi casa es la tuya i va confessar que en el passat li van diagnosticar Hepatitis B. «És una malaltia tan traïdora que no dona la cara mai», va explicar a Bertín Osborne sense cap pudor.

Amelia sap que el seu sogre necessitava dormir després dels concerts i feia servir un mètode poc recomanable. Ell ho va explicar tot perquè el públic prengués consciència de la situació i la reacció va ser molt positiva: va ajudar molts dels seus seguidors. «Vaig començar a beure ampolles d'aquelles petites dels hotels perquè em feien dormir», va explicar l'artista.

Fotomuntatge d'Amelia Bono i Raphael.
Amelia Bono està plenament integrada al clan | CatalunyaDiari

Amelia coneix perfectament com funcionen els mitjans de comunicació i sap que el pare del seu marit va fer una aposta arriscada. Però el joc li va sortir bé: els espectadors van aplaudir la seva valentia i des d'aleshores el seu llegat ha crescut de manera notable. Fa tota la vida que canta, però la seva millor herència és aquesta: l'afecte del públic.

Bono sap que els espectadors controlen l'herència mediàtica de Raphael, dels quals depèn que el cantant triomfi o fracassi. Després de confessar la seva malaltia tot ha anat millor, no hi ha ningú que no li hagi donat suport. És una confessió polèmica, però ell mai no ha tingut por perquè sap que l'honestedat és capaç d'obrir qualsevol porta.

▶️ Vídeo del dia

Amelia Bono està passant un moment especial

Amelia està vivint una segona lluna de mel al costat de Miguel Martos, han decidit gaudir de l'estiu i aprofitar al màxim la seva reconciliació. Tenen fills en comú, han format una família estupenda i cap no es mereixia renunciar a una història tan meravellosa. Les xarxes socials són testimonis de moments que passaran a la història, han aconseguit que l'amor regni per sobre de tot.

Bono està al corrent del disgust mèdic que es va emportar Raphael fa anys, encara que per sort la situació està més que controlada. «Tenia una de les complicacions més greus que hi ha dins de la cirrosi hepàtica», va explicar el metge del cantant. Natalia, la seva dona, també va parlar a Mi casa es la tuya i va confessar que la situació va ser realment dura.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Amelia Bono, pendent de la situació del seu sogre | GTRES

«Va ser molt dur, prefereixo gairebé no parlar-ne perquè prefereixo que es quedi com en un mal somni», va confessar Natalia Figueroa. La premsa es va fer ressò de la situació, ja que ningú pensava que el clan tingués la valentia de sincerar-se sobre una cosa tan seriosa. Les conseqüències no van trigar a arribar: milers de seguidors van agrair a Raphael haver estat tan valent.

Amelia Bono és conscient del perill

Amelia i el seu marit sabien que els periodistes parlarien de la malaltia de l'artista durant un temps, però tot ha sortit bé. El que realment deixarà Raphael en un futur no té res a veure amb els diners, tot i que té un bon patrimoni. Encara és més important l'afecte i el respecte dels espectadors, són ells els que decideixen què passa amb el seu llegat.

«Creguin-me quan els dic que jo sóc el viu exemple del que vostès han de fer: ser donants. No s'emporti el que ja no serveix», va declarar el marit de Natalia Figueroa. La família va saber que només hi havia una manera de superar l'obstacle: compartir-lo i atenir-se a les conseqüències.