Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Preysler.

Isabel Preysler rep un insult i entén que la relació no pot continuar

Isabel Preysler s'ha adonat que la situació és delicada

Isabel Preysler passarà a la història per ser una de les dones més elegants del país, però cada cop té més comptes pendents. La seva imatge és impol·luta, el problema és que l'estan involucrant en escàndols que no la deixen en bona posició. Carmen Lomana s'ha convertit en la seva gran enemiga i l'ha insultat perquè no entén el comportament.

Isabel Preysler ha marcat tendència i la seva filla Tamara ha après bé la lliçó, així que ella també té un estil molt cridaner. La influencer utilitza els millors vestits i sempre rep bones crítiques, però ha topat amb un bon detractor. Carmen Lomana no li perdona que faci servir els seus vestits i encara menys que coincideixin en un esdeveniment amb la mateixa roba.

Isabel i Tamara Falcó coneixen millor que ningú el funcionament dels mitjans, motiu pel qual han decidit guardar silenci. Saben que contestar l'empresària no faria res més que augmentar la tensió, però això li ha donat més forces. Carmen els ha dit «pesades» perquè s'ha adonat que mare i filla suposadament segueixen copiant-se'n.

Tamara Falcí i Isabel Preysler
Tamara Falcó i Isabel Preysler, al punt de mira | GTRES

Isabel està sent vigilada perquè Tamara ha protagonitzat un documental a Netflix que està donant molt de què parlar. La marquesa ha mostrat com és la vida perquè el públic entengui que hi ha rumors que no s'ajusten amb la realitat. La sèrie està tenint una gran repercussió, cosa que ha provocat que la popularitat de la família creixi.

Preysler porta tota la vida a les revistes i la veritat és que és impossible trobar algú que en parli malament. Ara té un conflicte amb Carmen, però els experts del cor asseguren que l'ex de Julio Iglesias és molt respectada. Sempre ha entès que era un personatge públic, per això es deixa fotografiar i respon els reporters.

Isabel Preysler està al corrent dels rumors de crisi

Isabel manté una relació sentimental estable amb Mario Vargas Llosa, però certs mitjans asseguren que hi ha problemes entre ells. Res més lluny de la realitat, la mare de Tamara Falcó està encantada amb la parella i no ha pensat a separar-se. És cert que l'escriptor ha estat al seu pis de solter un temps, però era per motius de feina: necessitava concentrar-se.

Preysler és conscient que la premsa li està trepitjant els talons, però no té res a amagar i ha decidit seguir el camí. El temps li donarà la raó, ja que no té cap intenció de separar-se de Vargas Llosa, segueix igual d'enamorada que sempre. L'entorn confirma que entre ells no hi ha hagut mai diferències, tot i que són molt diferents.

La parella de l'escriptor acaba de rebre un nou insult de Carmen Lomana i ha entès que la relació cordial no pot seguir. Cal mantenir les distàncies, no mereix rebre certs atacs i prefereix tallar abans que sigui massa tard. L'empresària està dolguda perquè se sent plagiada, sap que el seu estil és especial i no vol que ningú no el copiï.

Primer pla de Carmen Lomana
Carmen Lomana ataca Isabel Preysler i Tamara Falcó, «pesades» | GTRES

Isabel Preysler prefereix no parlar del conflicte

Isabel és una dona informada i sap que Carmen ha parlat del problema amb diversos periodistes, però ella no vol seguir aquest camí. «Em sembla de mal gust, mira que no hi ha vestits en aquesta firma de roba que ha hagut d'anar pel meu, que a més m'encantava». Lomana no perdona i vol que el públic descobreixi què està passant perquè no tingui una imatge equivocada.

Preysler prefereix continuar amb la seva línia: té molt bona reputació i no consentirà que cap conflicte l'esquitxi. Just ara la seva filla està molt exposada i sap que el millor és tenir un perfil baix, Tamara necessita tranquil·litat. Mario Vargas Llosa queda lluny del problema, ell no forma part del món del cor i cap periodista s'atreveix a preguntar-li.