Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de David, Rocío i Antonio David Flores

Antonio David Flores descobreix què estan fent els seus fills i dona la raó a Rociíto

Antonio David no dona crèdit al que han fet els fills

No són bons moments per a Antonio David Flores. Tot i que les xarxes socials mostren tot el contrari, l'exguàrdia civil passa per una etapa complicada. Al principi es creia que era per la seva parella, Marta Riesco, però res més lluny de la realitat.

Són els fills els que li han provocat certa preocupació. En concret, Rocío Flores, que ha deixat amb la boca oberta el seu pare. De tal manera, que Antonio David s'ha vist en l'obligació de donar la raó a la seva exdona, Rociíto.

Antonio David no dona crèdit

Des que va aparèixer a Gran Hermano després de quatre anys a l'anonimat, Antonio David sempre ha comptat amb el suport de la seva filla, Rocío. Aquest programa va ser l'inici per a tots dos a la televisió. No obstant això, des de llavors, han passat moltes coses i, entre elles, la reaparició de Rocío Carrasco . Això no ha fet res més que empitjorar la situació entre pare i filla.

Foto de David Flores i Rocío Flores al carrer
Rocío Flores i David Flores tenen molt bona relació de germans | Europa Press

Ara, Antonio David està completament allunyat dels platós de televisió. Sálvame en va prescindir quan la filla de 'La más grande' el va acusar de maltractament físic i psicològic.

Tot i això, la filla gran de tots dos, Rocío Flores, no ha fet més que créixer professionalment. Al principi, va assegurar que, una vegada acabés el concurs del seu pare a Gran Hermano, deixaria de banda les càmeres. Però més de tres anys després, compta amb un contracte a Mediaset amb què ha col·laborat en més de dos programes. A més, ha participat a Supervivientes, un programa que li ha donat més diners del que imaginava.

Però de vegades, els diners no ho són tot. És el que estarà pensant ara Antonio David que està patint el desaferrament de la seva filla. Pel que sembla, l'exguardia civil s'ha quedat de pedra amb el darrer moviment.

Descobreix el pitjor dels fills

Fa només unes quantes hores, la filla d'Antonio David era la protagonista de la premsa per unes declaracions del seu xicot. Manuel Bedmar està delicat de salut i, contra tot pronòstic, no compta amb el suport de la seva parella.

Ella ha preferit gaudir de la Fira de Màlaga acompanyada dels seus amics i familiars, entre els quals hi ha Gloria Camila. Això va molestar de més el seu xicot que no va dubtar en utilitzar les xarxes per queixar-se de l'actitud de la seva xicota.

Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.
Antonio David Flores, preocupat pel comportament de la seva filla, Rocío | GTRES

«Una persona que et cuidi quan estàs malament, que miri per tu, no que estigui tot el dia de festa cap amunt i cap avall. Per festes qualsevol persona val», va escriure.

Com es podia esperar, aquestes declaracions han causat un enrenou tan gran que ha arribat a orelles d'Antonio David. Aquest, preocupat perquè la relació de la seva filla se'n vagi en orris, ha contactat amb ella. Tot i això, l'exguardia civil s'ha trobat de cara amb la realitat i no ha tingut més remei que donar la raó a Rociíto.

Antonio David dona la raó a Rociíto

El que va ser col·laborador de Sálvame s'ha adonat que la seva filla sempre està fora de casa. Ara, amb motiu de la Fira de Màlaga, celebra nit i dia la vida. Al costat de Gloria Camila, la jove ha publicat diverses fotografies.

«Gràcies per aquests dies juntes», escrivia a Gloria Camila. Per a més inri, la jove s'ha emportat el seu germà, David, a sopar fora. No ha dubtat a compartir-ne una fotografia, assegurant que ell sí que és «l'amor de la seva vida».

Tindrà Antonio David una conversa amb Rocío Flores? Estem segurs que ens n'assabentarem.