Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Eva González.

Eva González admet que ell vol deixar-ho perquè ha trobat una altra il·lusió

Eva González està al corrent de tot el que passa a la seva família

Eva González s'ha guanyat a pols ser una de les cares més cotitzades de la televisió perquè el seu comportament sempre és impecable. Està relacionada amb la família Pantoja perquè el seu marit i el seu cunyat tenen molts problemes amb Isabel. La situació és tan caòtica que Francisco ha decidit deixar la relació amb Kiko Rivera.

Eva González prefereix estar lluny de l'escàndol i sempre que li pregunten sobre aquest tema marca les distàncies. Els reporters respecten els seus límits, ella mai no ha tret partit del conflicte i no és just sotmetre-la a pressió per aquest tema. No obstant, cada cop se'n saben més detalls i els espectadors no deixen d'especular.

Germans Rivera
Eva González està al corrent del que passa a la seva família | EUROPA PRESS

Eva sap que ha estat Francisco qui ha pres la decisió: no vol tenir contacte amb Kiko perquè aquest s'ha ficat amb Carmen Ordóñez. El torero està centrat en altres assumptes i no té interès a continuar amb la guerra, ha trobat una altra il·lusió professional. A l'última entrevista que ha concedit ha revelat que ha muntat un grup de música anomenat Una y nos vamos.

Eva respecta les decisions de la seva família, sempre dona suport a tothom qui ho necessita i veu amb bons ulls que Francisco tingui un altre projecte. Es va fer famós gràcies al món dels toros, però el seu talent no coneix fronteres i ha tocat altres facetes. El que ningú sabia és que la seva nova feina es convertiria en la competència de Kiko, el seu gran rival aquests últims mesos.

González sap que Fran ha anat amb Lourdes Montes a un concert benèfic que se celebra a Marbella. Han posat junts davant dels mitjans i el torero ha aprofitat l'ocasió per revelar que provaria sort en el panorama musical. «Som aquí per aportar el nostre granet de sorra, espero que la gent es diverteixi i gaudeixi».

Eva González ha guardat silenci

Eva, fent gala de la prudència que el caracteritza, mai no ha opinat sobre els problemes familiars. És evident que recolza el seu marit, però ell tampoc no és amic dels conflictes i la situació és molt expectant. Cayetano Rivera té diferències amb Isabel Pantoja des que va morir Paquirri i es va obrir el testament, tot i que ha estat molt discret.

González és conscient de l'esforç que ha fet el seu marit per estar a prop de Kiko, ja que el DJ adorava la seva mare. Molts periodistes asseguren que Cayetano i el fill d'Isabel mai no han tingut cap discussió, de fet passen força temps junts. Tenen maneres d'actuar diferents, però han aconseguit trobar l'equilibri perfecte.

Eva González
Eva González es troba en un bon moment professional | Europa Press

La presentadora també ha sortit esquitxada de diversos enrenous, com per exemple quan van assegurar que es portava malament amb Lourdes Montes. Al programa Sálvame la van acusar de tenir mala relació amb l'advocada, però ningú no ha aportat proves. Suposadament aquestes diferències van provocar que els germans Rivera es distanciessin.

Eva González vol continuar el seu camí

Eva coneix millor que ningú com funciona el món del cor i sap que no trigaran a preguntar-li pels plans del seu cunyat. Francisco ha format una banda de música i hi ha molt d'interès per conèixer més detalls. No hi ha res concret sobre la taula, però sí una cosa clara: la comunicadora només es dedicarà a recolzar el torero.

González és el rostre més ben valorat de la petita pantalla, és impossible trobar algú que li faci competència. No obstant això, els seus cunyats hauran de combatre en un sector força dur: el de la música. Cayetano estarà enmig d'aquesta situació, encara que ell tampoc s'hi posarà, perquè sap que és una professió que il·lusiona els seus dos germans.