Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega confessa que el seu xicot prefereix desaparèixer després de la ruptura

La periodista no passa per un bon moment

Sonsoles Ónega s'ha convertit en una de les presentadores clau de la televisió espanyola. Després d'anys sent reportera, va arribar el seu torn a Telecinco amb Ya es mediodía, un programa que ha aconseguit èxits envejables. Tot i això, la periodista no està travessant per un bon moment després de prendre la decisió de la seva vida. La de marxar a Antena 3 a treballar.

Avui, Sonsoles és notícia per una cosa molt diferent. Té a veure amb la seva parella actual, que prefereix desaparèixer després de la ruptura.

Sonsoles i el delicat moment que travessa

No hi ha dubte que això de Sonsoles a la televisió ha estat un autèntic enrenou. Primer per ella, que va viure un gran canvi quan, des de Telecinco, li van oferir treballar a la cadena.

Per primer cop es posava al comandament de Ya es mediodía amb tot el que això suposava. Un programa nou, sense experiència i competint amb la resta de formats que s'emetien a la mateixa hora a altres cadenes.

Afortunadament, amb l'ajuda dels companys de professió va aconseguir alçar-se com una de les presentadores més reeixides. Ella i el seu programa que, per primera vegada, competia amb el de Susana Griso, Espejo público.

Imatge de Sonsoles Ónega presentant el programa Ya es mediodía
Sonsoles Ónega s'acomiada dels espectadors en directe | Mediaset

Tot i això, el tema va passar a un segon pla quan, a principis d'estiu, Sonsoles va anunciar la seva retirada. Un «adeu» tan sobtat que va cridar l'atenció dels teleespectadors. Després de tants anys al comandament del programa, era molt estrany que la madrilenya s'acomiadés així. «Fins aquí hem arribat, es queden amb Informativos Telecinco.», va dir.

Des de llavors, les especulacions no han deixat de rondar els passadissos de Mediaset. Les xarxes socials s'omplien de rumors, entre els quals destacava la mala relació de la direcció amb Sonsoles. Pel que sembla, ni una pujada de sou en tants anys va ser la gota que va fer vessar el got. Sigui com sigui, l'única que no ha parlat durant tot aquest temps ha estat Sonsoles. La periodista s'ha mantingut en silenci, amb calma i envoltada dels seus. Tot i que no ha estat per molt de temps, perquè ara és protagonista pel seu xicot.

La retirada del xicot de Sonsoles

La presentadora anunciava el divorci amb el pare dels seus dos fills fa menys de dos anys. Començava així una etapa per conèixer-se a si mateixa, encara que sense saber que, en poc temps tornaria a enamorar-se.

Ara està feliç  i així ho demostra a les xarxes socials. Tot i que, de moment, no hem vist la seva parella, César Vidal, aparèixer-hi. La parella de la periodista prefereix desaparèixer en plena tempesta i passar a un segon pla.

Això a Sonsoles no li ha importat. Fa unes hores publicava una imatge de la mà del fill petit juntament amb la seva. En aquesta fotografia la presentadora demostrava que, malgrat la tempesta, sempre hi ha temps per a la calma.

Si hi ha alguna cosa que sempre ha demostrat a la televisió és que la família és el primer. Per això, se n'envolta quan les coses van bé, però encara més quan van malament.

Primer pla de Sonsoles Ónega.
Sonsoles Ónega ha fitxat per Antena 3 | GTRES

El motiu de l'adeu de Sonsoles

Els que coneixen la periodista saben que anar-se'n de Mediaset és el millor per a ella. Les pèssimes formes que Telecinco va portar amb la periodista van ser el motiu perquè ella prengués la decisió de marxar.

Després de diversos intents per una pujada de sou, així com de condicions, i després d'haver-ho negat tot, Sonsoles va prendre la decisió de fitxar per Antena 3. Fonts properes a la presentadora asseguren que la cadena ho va intentar amb ella quan ja no hi havia marxa enrere.