Primer pla de Pablo Chiapella.

Pablo Chiapella confirma que s'ha acabat l'amor i ella ha quedat tocada

L'actor de La que se avecina no dona crèdit al que ha passat

Conegut pel seu paper d'Amador Rivas a La que se avecina,  Pablo Chiapella s'ha consagrat com a un dels millors actors a Espanya. Tot i això, no són només els papers que protagonitza el que criden l'atenció; la seva vida personal també crea interès a l'opinió pública.

Tot i que és molt reservat pel que fa a la seva vida privada, aquesta vegada Pablo és el protagonista per una ruptura sentimental. Ha confirmat que l'amor s'ha acabat i que ella ha quedat tocada.

Pablo Chiapella ho confirma

No és habitual que Pablo parli de la seva vida privada. Fa anys que treballa com a actor en nombroses sèries. Les més conegudes, La que sea vecina i Aquí no hay quien viva.

Amb elles, ha arribat al cim de l'onada perquè, tot i que els anys passen, les productores segueixen comptant amb ell. No obstant, hi ha vegades que la seva feina se li fa difícil. Ell és molt reservat amb la seva vida privada i sap que ser actor de sèries tan famoses comporta haver d'exposar-se massa.

Pablo Chiapella manté una excel·lent relació amb els seus pares i amb la seva germana, amb qui s'ha deixat veure alguna vegada. De la seva dona, en canvi, no n'hi ha ni rastre a les xarxes socials.

Imatge de Pablo Chiapella amb la seva dona.
Pablo Chiapella porta 17 anys amb la seva dona, Natalia Puente | GTRES

Pablo porta al costat de Natalia Puente des de fa més de 17 anys. Tot i no haver-se casat, la parella ha format una família de la qual l'humorista no en pot estar més orgullós.

Fruit de la seva relació va néixer la seva filla Valentina, de cinc anys i mig. Ella, actualment, és la protagonista de moltes de les publicacions que l'actor penja a les seves xarxes socials.

La relació s'ha acabat

Tot i això, hi ha vegades que l'amor s'acaba. No és el cas de Pablo, que està molt enamorat de la dona, però sí d'una de les grans amigues. Es tracta de Vanesa Romero, amb qui l'actor ha compartit feina.

L'actriu té un paper a La que se avecina, però les últimes setmanes estan sent realment complicades per a ella. Segons publica la revista Diez Minutos en exclusiva, la parella, tot i donar-se una segona oportunitat, ha tallat de sobte.

▶️ Vídeo del dia

Segons explica la revista esmentada, «en la seva ruptura no hi ha hagut terceres persones ni un desgast a la convivència. El gran motiu de la seva separació són els seus projectes de vida totalment oposats. Un fet que ha provocat que prenguessin la decisió de posar punt final a la seva relació».

Pablo Chiapella ho sap tot

Si alguna cosa té Pablo Chiapella és que sap cuidar molt bé les amistats. Per això coneix tota la història de la seva companya de professió. Segons la revista, Emilio Esteban va abandonar la llar familiar a finals de juny.

Primer pla de Vanesa Romero seriosa
Vanesa Romero ha pres una dura decisió, però se centra en el seu futur | Europa Press

Una casa valorada en més de 600.000 euros i amb més de 290 metres quadrats que ha estat la llar de tots dos durant la relació. De moment, la parella ha optat per no mantenir el contacte.

No és la primera vegada que intentarien tornar, ja que aquesta seria la segona vegada que ho intenten. Tot i que Vanesa i Emilio ho han intentat amb totes les seves forces, l'amor no ha estat suficient.

Pablo Chiapella és ara un dels suports fonamentals de l'actriu. Vanesa ha confirmat al seu cercle més proper que ara tan sols se centrarà en ella. Els seus projectes personals, així com la seva carrera com a actriu, són el més important actualment. Només queda desitjar molt d'ànim a l'exparella.