Miguel Marcos

Miguel Marcos, espantat en veure quants diners ha guanyat la seva dona per vendre el nadó

Miguel Marcos prefereix no fer negocis amb la premsa del cor

Miguel Marcos ha aconseguit guanyar-se el respecte de tots els periodistes, cap no creua les seves línies vermelles. Sap que està casat amb una de les dones més famoses del país i això té un preu, però ell està disposat a pagar-lo. Entén que se'n parli, encara que mai participa en cap joc perquè vol estar al marge dels focus.

Miguel Marcos ha descobert, gràcies a una informació de la col·laboradora Marta López, quants diners va guanyar Belén Esteban gràcies a Andreíta. L'ex de Jesulín va posar en una coneguda revista a canvi de 140.000 euros, una quantitat més que suculenta. Vendre aquesta notícia li ha portat molts problemes, perquè el públic cada cop vol conèixer més detalls de la jove.

▶️ Vídeo del dia

Miguel és conscient que Andrea va sortir a diverses revistes quan era un nadó, encara que evidentment ella no hi va tenir res a veure. Seria injust convertir-la en una cara pública, perquè mai no ha participat de forma activa en cap espectacle. L'únic que vol és ser discreta i no cridar l'atenció, per això fa una vida completament normal.

Miguel, fent gala de la prudència que el caracteritza, no va posar per a l'exclusiva que Belén va vendre quan van passar per l'altar. La xifra hauria estat molt més gran, però ell no vol donar motius a ningú per parlar. El mateix han fet Jesulín i María José Campanario amb el seu fill Hugo, per això no l'han tret a l'entrevista que han fet.

Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós
Miguel Marcos es guanya l'estima del públic | Europa Press

El marit de Belén Esteban té clar que hi ha límits que mai creuarà. De fet, la tertuliana ha canviat gràcies a ell. Abans era molt més indiscreta i parlava de massa temes a la televisió, però fa un temps va decidir trepitjar el fre. Vol protegir els seus i sap que la millor manera és apartar-los dels focus.

Miguel Marcos entén l'enuig de la seva dona

Miguel pot presumir d'haver estat sempre a l'altura, Belén hi ha trobat un gran suport i no està disposada a deixar-lo anar. La tertuliana està molesta perquè Jesulín de Ubrique ha concedit una entrevista i ha assegurat que és «un pare 10». Esteban no comparteix aquesta postura perquè sap que el torero no ha parat mai gaire atenció a la seva filla Andrea.

Jesulín i Belén van guanyar, segons han explicat a Telecinco, 140.000 euros per vendre la primera foto d'Andrea Janeiro. Aquest negoci espanta Miguel, que no està acostumat a generar tants diners per assumptes que pertanyen a l'àmbit privat. Ell prefereix estar-ne lluny perquè sap que és una arma de doble tall i prefereix no córrer riscos innecessaris.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Belén Esteban té el suport de Miguel Marcos en les seves decisions | Catalunya Diari

El sanitari va en boca de tothom perquè la seva dona va assegurar que volia tenir un fill amb ell. El temps ha passat i Belén no ha donat la notícia, però encara continua havent-hi esperança, perquè seria un tema massa interessant. La tertuliana sap que la seva parella ha exercit de pare amb Andrea, per això estaria disposada a tenir una criatura amb ell.

Miguel Marcos ha pres una decisió encertada

Miguel s'espanta en veure la repercussió que tenen els seus passos als mitjans, per això és tan prudent. Però ha adoptat la postura correcta: tractar amb respecte tots els periodistes. Cap no té res a retreure-li, per això pot estar tan tranquil.

El conductor d'ambulàncies no negociaria mai amb el seu futur fill i és possible que Belén Esteban tampoc. Amb Andreíta ho va fer, però també va influir que era la primera filla del torero més famós del moment. Vendre aquelles imatges van portar conseqüències serioses, ja que la jove va ser famosa des d'abans de néixer i actualment vol ser anònima.