Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco

Isa Pantoja reapareix i sentencia algú del seu passat amb una esbroncada en directe

Isa es mostra molt molesta amb un ex

Isa Pantoja torna a mostrar el seu costat més madur. Des de fa uns anys apareix molt més assenyada i responsable durant les seves intervencions a la televisió. Fins i tot se l'ha vist posar una mica de seny en una família marcada pels enfrontaments.

La filla de la tonadillera es va voler pronunciar fa uns dies sobre l'incident provocat per un dels seus ex. Omar Montes va rebre tres multes per part de la Policia Local de Madrid dimecres passat. El cantant va aconseguir col·lapsar el centre de Madrid en un intent per promocionar un dels seus nous temes musicals.

Però a Isa no li va fer gaire gràcia el comportament de l'artista. Va aturar el vehicle a la Plaza de Colón, on l'esperaven centenars de seguidors. Havia fet una crida a través de les xarxes socials perquè anessin a rebre'l.

Foto d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja critica el comportament del cantant | Mediaset

Va arribar en un Ferrari vermell i alguns fins i tot van intentar pujar-hi. Amb l'ajuda de diverses patrulles de la Policia Nacional i de la Municipal va aconseguir sortir-ne. Es van tramitar tres propostes de sanció.

Per desobediència als agents, per aturar el cotxe en què viatjava a la meitat de la calçada i estacionar al carril bus. Així ho confirmava l'agència EFE.

La col·laboradora de televisió es va mostrar força contrariada per l'actuació de l'artista. «Jo és que parlar de persones que de sobte se salten les normes, i 'jiji, jaja, que graciós», recriminava als que li reien les gràcies.

Isa Pantoja «canta les quaranta» a Omar Montes

Va recordar que en anteriors ocasions ja havia comès actes il·legals, situant-se al focus de la polèmica. Li va retreure que organitzés concerts amb gent sense mascareta en plena pandèmia o que recorregués a una xarxa de passaports COVID falsos.

Isa Pantoja tampoc no es creia la justificació que havia donat Omar que «se li ha escapat de les mans». Explica que «això em recorda una persona a qui també se li'n va de les mans...», sense concretar de qui parlava.

Fotomuntatge de dos 'stories' d'Omar Montes
Omar Montes va rebre una crítica contundent per part de qui va ser la seva parella, Isa Pantoja | Instagram

Va voler aclarir que la relació amb el cantant és inexistent des del 2018, quan van decidir trencar el seu festeig. Des d'aleshores, intenta evitar qualsevol assumpte en què tingui presència el seu ex.

Des de l'entorn de l'artista van indicar que ell «no sabia que hi acudiria tanta gent». Quan va finalitzar la intervenció de la policia va explicar en xarxes socials que «estem sans i estalvis, estem vius». Havia passat per un moment una mica tens.

Ha detallat que «hem intentat parar per donar samarretes personalment, però no ens han deixat». Ha explicat que els agents «ens han posat un munt de multes per tot, fins i tot per respirar i ens han fet fora».

Isa Pantoja va rebre el suport dels seus companys

Isa Pantoja parlava amb molta sensatesa, cosa que va ser molt agraïda pels seus companys. Patricia Pardo també va donar suport al seu punt de vista. «Doncs fas molt bé a no riure-te'n, cal actuar amb contundència», assenyalava la gallega.

▶️ Vídeo del dia

L'artista tindrà l'obligació d'abonar les multes, però possiblement no li farà gaire mal pagar. I és que ha aconseguit allò que realment buscava, que era repercussió. Tots els mitjans han difós la notícia del seu incident al centre de Madrid.

Es pot dir que compta amb una àmplia legió de seguidors, que el segueixen tant en els treballs musicals com en les intervencions televisives. Durant els últims temps se l'ha pogut veure de jurat a Idol Kids, però també a El desafío o El Hormiguero.

Omar Montes, a més, compta amb la seva minisèrie,  produïda per l'empresa d'Ana Rosa. Pels mitjans de comunicació i les xarxes socials s'ha convertit en tot un atractiu.