Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac sap per què Rociíto ha renunciat a la casa després del divorci

Fidel està al corrent de tot el que ha passat

Fidel Albiac ha demostrat que està a l'altura del que se n'espera: mai no ha donat l'esquena a la seva dona. És un dels pocs que ha estat al seu costat en tots els problemes i va jugar un paper especial durant la malaltia de Jurado. Rociíto ha explicat que quan la seva mare estava malament de salut va canviar el testament i li va preguntar si volia la casa familiar.

Fidel Albiac sap que la seva dona ha patit per diversos motius, Antonio David Flores no ha estat l'únic obstacle al seu camí. A Rocío li va afectar molt el divorci dels seus pares, ja que pensa que sempre van estar enamorats i que haurien d'haver tornat. Pedro Carrasco va viure uns anys al domicili de la cantant, Rocío recordava allà el seu pare i sentia massa nostàlgia.

Fidel, gràcies a les noves declaracions que ha donat la seva dona, ha confirmat allò que sospitava: no volia enfrontar-se al passat. Carrasco va renunciar a la casa, no volia viure-hi, malgrat que la seva mare l'hi va oferir per instal·lar-s'hi després de la seva mort. L'exdona d'Antonio David ha explicat com va ser la conversa que va tenir amb la cantant sobre aquest tema.

«Un dia era a l'habitació i em diu: «Una pregunta que et faré, tu vindries a aquesta casa a viure amb Fidel?». I jo li dic que no», explica la filla de l'artista. Ha aprofitat el moment per explicar-ne la postura i les paraules són molt significatives.

Primer pla de Fidel Albiac molt somrient i feliç
Fidel Albiac dona suport a les necessitats de la seva dona | GTRES

Fidel té motius per estar orgullós de la seva dona, ha fet un gran esforç per sincerar-se amb el públic. «Tu saps què he passat en aquesta casa, he passat els dies més feliços de la meva vida, però també els pitjors. Vinc a aquesta casa perquè hi vius tu, però mai no hi vindria a viure», va advertir a Rocío Jurado.

Fidel Albiac coneix el perill de l'herència

Fidel està al corrent dels problemes que ha tingut Rociíto després de l'herència de La Más Grande, els Mohedano se li van tirar a sobre. Ella només va fer complir la voluntat de l'artista, i va ser molt generosa, perquè es va quedar amb menys del que li corresponia. Va tenir l'oportunitat d'heretar Villa Jurado, però es va adonar que no era el seu destí.

▶️ Vídeo del dia

«La meva mare només hauria canviat aquest testament en algunes coses de què em preguntava si jo en aquell moment hagués dit que sí. Ella ho hauria canviat, però es va autoconvèncer i es va adonar que estava bé», explica Rocío. La dona de l'advocat ha rebut moltes crítiques i els espectadors han comprès que no se les mereix.

Albiac respecta els sentiments de Carrasco, entén que hagi renunciat al domicili perquè hi havia molts records dolorosos. La Más Grande i el boxejador hi van viure molt de temps, però la seva història d'amor va ser més curta del que hauria d'haver estat. L'ex d'Antonio David no volia enfrontar-se al seu passat i va preferir instal·lar-se en una altra part.

Fidel Albiac ha sortit victoriós del problema

Fidel ha estat acusat de tenir mala relació amb la seva sogra, però no és així; de fet va estar pendent d'ella quan ho necessitava. Va ser qui va tenir la idea que l'artista viatgés a Houston per lluitar contra el càncer, no es va cansar de donar-li ànims. Rociíto assegura que la seva mare només volia sortir de l'habitació a caminar si el seu gendre l'acompanyava donant-li la mà.

Fotomontatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
Fidel Albiac sempre ha atès la seva família | GTRES - TELECINCO

Albiac ha escollit una bona estratègia: guardar silenci fins que el temps li donés la raó. No ha tingut necessitat d'enfrontar-se als detractors, ells sols s'han retratat sense ajuda de ningú. El públic ha entès que els diners han tingut un paper important en els conflictes familiars.

La mare de Rocío Flores té més força que mai i vol explicar la veritat. La seva intenció és que els espectadors no en tinguin una imatge equivocada, no s'ho mereix.