Primer pla d'Ortega Cano.

Ortega Cano plora en descobrir el que va fer la seva dona mentre estava a la presó

José Ortega Cano podria haver pres una decisió definitiva

José Ortega Cano fa massa temps que està al punt de mira de la premsa perquè suposadament s'està separant de la seva dona. A Socialité asseguren que la decisió està presa, de fet el mestre acaba de rebre una visita important. «El lloc d'Ana María l'ha ocupat Aniceto, que és qui li està fent companyia», expliquen a aquest mitjà.

José Ortega Cano, segons ha sortit publicat, ha estat fent moviments a diversos bancs i ningú en coneix el motiu exacte. «Em crida l'atenció la presència d'Aniceto, potser Ortega vol fer algun tipus de tràmit», comenta la presentadora Nuria Marín. El que crida l'atenció és que Ana María Aldón ha recollit les seves pertinences de la casa de Costa Ballena per tornar a Madrid sola.

José, sempre seguint la versió oferta a Telecinco, «no para de plorar» i l'han enxampat al seu àtic de Cadis visiblement afectat. La situació ha empitjorat perquè Gema Aldón, la filla de la seva dona, ha explicat què va passar mentre ell complia condemna. Ha recordat que la dissenyadora es va traslladar a Saragossa per ser a prop de la presó, un gest d'amor que ningú oblida.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
Ortega Cano va comptar amb el suport de la seva dona, Ana María Aldón, quan estava a la presó | Europa Press

«Fa molts anys que callo, però ja no aguanto més», comenta Gema a Socialité assegurant que tard o d'hora ho traurà tot a la llum. Ella també va ser a Saragossa i va ser testimoni del patiment de la seva mare, un dolor que podria caure en l'oblit. Suposadament, el matrimoni penja d'un fil i, segons ha actualitzat Telecinco, els tràmits de divorci ja podrien haver començat.

José ha negat diverses vegades que tingui problemes amb la seva dona, així que la versió oficial diu que ni tan sols hi ha una crisi. Tot i això, cada vegada són més els que se sumen a la versió contrària i l'últim testimoni és molt rellevant. Gema no consentirà que Ana María quedi en mala posició, ja que va ser ella l'única que es va preocupar mentre Ortega estava a la presó.

▶️ Vídeo del dia

José Ortega Cano ha demanat ajuda als seus

José sap què va fer Aldón mentre ell complia condemna: va tenir un comportament excel·lent i va ocupar el lloc que li corresponia. Va ser extremadament discreta i mai no va guanyar diners parlant d'aquest tema, tot i que li van oferir grans quantitats. La filla de la dissenyadora exigeix que el torero respecti la seva mare i en cas contrari hi haurà un problema seriós.

«La meva mare sempre ha estat al costat del seu marit, fins i tot quan va ser a la presó, que vam anar per estar amb ell a Saragossa. Jo i ella», declara Gema Aldón per Semana mentre promet que no anirà a cap concurs de Mediaset. També ha parlat a Socialité per deixar clar que té molt per explicar, tot i que prefereix ser prudent.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón i José Ortega Cano segueixen oficialment junts | Telecinco

Ortega Cano, segons ha explicat Pipi Estrada a Sálvame, està seguint un tractament per lluitar contra tot el que està passant. Suposadament, les discussions familiars han minat el seu estat d'ànim, per això els seus s'han mobilitzat. Aniceto ha arribat a Cadis just quan Ana María ha abandonat el domicili i a Socialité pensen que és massa coincidència.

José Ortega Cano podria haver fet un testament

José, seguint la informació que maneja Telecinco, ha fet un testament que beneficia Gloria Camila i la seva dona està molesta. Ella no vol res en especial, però sent que es mereix un millor tracte perquè mai no li ha fallat. De fet va ser l'única que es va mudar a prop de la presó per si necessitava alguna cosa, ningú més no va fer res així.

Ortega sap que una de les veïnes està filtrant informació delicada, així que si té algun secret no trigarà a sortir a la llum. De moment han descobert que s'ha tornat a separar físicament de la seva dona i potser aquesta és la definitiva. S'ha arribat a dir que n'han ofert 70.000 per explicar la realitat en una prestigiosa revista.