Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias prepara el testament i les bessones tremolen en veure què han perdut

Julio Iglesias ha amassat una gran fortuna que està en dubte

Julio Iglesias, el cantant més internacional d'Espanya, ha tingut temps d'amassar un patrimoni que actualment és al punt de mira. Segons diversos mitjans, està tan enfadat amb les filles petites que els podria haver privat d'una part de la fortuna. Fonts properes desmenteixen el tema dels diners, però reconeixen que el cantant està molest amb elles.

Julio Iglesias coneix millor que ningú com funcionen els mitjans de comunicació i no vol que les seves bessones estiguin tan exposades. Sap que és molt perillós i, segons El Español, els ha donat «un toc d'atenció» per prevenir. No volen tenir problemes amb ell, així que han renunciat a la seva vida social per continuar vivint en pau.

Foto de Cristina i Victoria Iglesias
Cristina i Victoria han renunciat a les xarxes socials en un intent d'evitar polèmiques | GTRES

Julio, seguint les darreres publicacions, està preparant el seu testament per deixar-ho tot ben lligat. Hi ha un jove que assegura que és fill seu i no vol que doni problemes en un futur, per això necessita que els seus advocats ho controlin tot. Aquestes informacions coincideixen amb un rumor impactant: suposadament no passa un bon moment de salut.

Julio s'hauria molestat amb les filles perquè, segons les dades que estan circulant, no s'haurien preocupat pel seu estat. Estarien més preocupades de gaudir de la fortuna familiar que del que passa dins del clan, per això el malestar de l'artista. L'entorn s'ha posat en contacte amb El Español per donar la cara per les joves.

Tant ella com la seva germana senten adoració per la mare, el pare i els germans, així que farien el que fos per ells. «Són prudents, però fan la vida que volen amb naturalitat, tenen el grup d'amics i amigues, surten i es diverteixen. També treballen molt, rescaten animals i fan esport», explica algú que les coneix bé.

Julio Iglesias ha pres les regnes de la situació

Julio controla el que està passant, però ho fa des de l'ombra, perquè hi ha conflictes que no beneficien ningú. Cristina i Victoria, les filles que té amb Miranda, s'han convertit en cares molt populars i els ha fet obrir els ulls. Han hagut de renunciar a les xarxes, almenys de la manera que les feien servir abans, perquè era molt arriscat.

Iglesias sap que les seves bessones comparteixen massa: la casa familiar, l'avió privat, les mascotes i els detalls molt polèmics. Els han acusat d'ostentoses, però realment només estan gaudint de l'entorn que les envolta. El seu pare els ha recomanat que evitin fer certes coses, el millor és que fugin del problema abans que sigui massa tard.

Primer pla de Julio Iglesias molt somrient
Julio Iglesias decidit a deixar-ho tot ben lligat | GTRES

El cantant té una mala experiència amb l'exposició pública, ja que a una de les seves filles la van intentar raptar fa uns anys. Chábeli va viure dos intents de segrest que sortosament no van sortir bé, però es va emportar un bon ensurt. Iglesias vol protegir la seva família perquè sap que hi ha moltes persones perilloses a l'entorn.

Julio Iglesias està convençut de la seva decisió

Julio sap que hi ha un noi que assegura que és fill seu, però ell està convençut que no pot ser. S'assemblen molt físicament, encara que assegura entre ells no hi ha cap enllaç sanguini. Reclama una part de la fortuna, però el cantant no permetrà que aquest atreviment afecti els seus hereus.

Iglesias ho té tot ben lligat, els seus gestors s'han posat a treballar i han fet el que és impossible per protegir el llegat familiar. Cristina i Victoria poden estar tranquil·les, la fortuna seguirà sent seva, encara que no en podran presumir. De moment hauran de calmar els instints d'influencer, almenys fins que l'artista digui el contrari.