Irene Rosales

Irene Rosales confirma els rumors d'embaràs i es nega a donar el nom del nadó

Irene Rosales és conscient del que està passant a la seva família

Irene Rosales era una de les cares més amables dels Pantoja fins que la seva cunyada li va treure el lloc d'un moment a l'altre. Isa ha signat un bon contracte amb Telecinco i cada vegada té més presència a la cadena, així que el públic l'està coneixent bé. La col·laboradora es caracteritza per la seva independència: sempre es posiciona al costat de qui té raó.

Irene Rosales ha confirmat els rumors: Isa Pantoja es vol quedar embarassada en un termini màxim de dos anys. Té un fill, Alberto, i està desitjant que tingui un germà, encara que primer vol acabar els estudis universitaris. És tan responsable que ho té tot preparat, fins al nom del nadó, però ningú no dirà res abans d'hora.

▶️ Vídeo del dia

Irene guardarà silenci perquè sap que la situació familiar és delicada i qualsevol cosa que segueixi podria tornar-se en contra seva. S'estima més no alterar Isa, ja que ha guanyat molt poder mediàtic en els últims mesos i podria ser perillós. La tertuliana, fent gala de la sinceritat que la caracteritza, ha revelat a les seves xarxes socials el que pretén fer.

«En tinc ganes sí, m'agradaria tenir-lo com a molt en dos anys, però vull acabar abans la carrera», explica al seu compte d'Instagram. Li han preguntat pels desitjos de portar un altre nen al món i ella ha assegurat que estaria encantada, encara que ha d'esperar. «Vull donar un germà a Alberto, sé què és ser mare des de fa vuit anys i no ho canviaria per res».

Irene Rosales confia en el marit

Irene i Kiko Rivera porten suportant certs rumors des que van començar a sortir, però el pas del temps els ha donat la raó. No són pocs els que els acusen d'estar en crisi, encara que l'única cosa certa és que l'amor que hi ha entre ells és real. No tenen res a amagar, malgrat que els assenyalin com a culpables dels problemes familiars.

Rosales ha assumit que més aviat del que sembla tindrà un nou nebot, l'embaràs no trigarà a arribar. La confessió d'Isa Pantoja confirma que d'aquí poc hi haurà un nou membre dins del clan, però no vol donar gaires dades. Ho té tot planejat i sap quin nom li posarà, encara que prefereix ser prudent fins que sigui oficial.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
Isa Pantoja vol tornar a ser mare | Telecinco

Isa és una mare dedicada, assegura que sempre que té temps està amb el seu petit i li dona el millor que té. «No em dono cap caprici i ho sabeu perquè em seguiu, el meu únic caprici és el col·legi del meu fill. El millor que li deixaré en vida és la seva educació», declara la col·laboradora a Instagram.

Irene Rosales ha pres una decisió

Irene era una de les tertulianes més estimades de Telecinco, però va decidir deixar-ho tot perquè no se sentia preparada. Kiko Rivera estava arremetent durament contra Isabel Pantoja i ella no volia donar determinades explicacions. Va pensar que el més intel·ligent era renunciar al seu lloc i la seva decisió va ser molt aplaudida, però tot ha canviat de cop.

Isa Pantoja i Irene Rosales
Irene Rosales no desvela informació sobre la seva família | CatalunyaDiari

Rosales es va posicionar al costat del seu marit quan aquest va treure a la llum un suposat intent de suïcidi d'Isa. La filla de la cantant es va guanyar el suport del públic, perquè era un assumpte molt delicat per vendre'l als mitjans de comunicació. Isa vol protegir la seva intimitat, per això la seva cunyada no parla ni del futur embaràs i del nen.

La nora d'Isabel Pantoja passa l'estiu tranquil·la, per fi els escàndols formen part del passat. No obstant això, la seva família és molt mediàtica i la premsa no trigarà gaire a esbrinar què és el que ha passat durant les vacances. Fins ara el que se sap és que tant ella com el seu marit són a la platja gaudint de les seves filles.