Irene Rosales

Irene Rosales assumeix el divorci de Kiko Rivera i ell aprofita per anar-se'n de casa

Irene Rosales sempre pren l'opció correcta

Irene Rosales sempre s'ha caracteritzat per la seva discreció, no sol concedir entrevistes perquè no l'acusin de ser una aprofitada. Podria haver guanyat molts diners gràcies a la família, però ha preferit ser discreta i portar una vida paral·lela als mitjans. És cert que ven informacions de manera puntual, però sempre ho fa des del màxim respecte.

Irene Rosales ha assumit que els rumors de divorci són una constant en el seu matrimoni, mai no es podrà alliberar d'aquesta càrrega. Molts periodistes de Telecinco han assegurat més d'una vegada que la relació està molt tocada, però no és cert. L'única veritat és que el músic i la seva dona formen una parella inseparable, tota la resta és mentida.

Irene ha desmentit les teories de la premsa força vegades, però no són suficients: el públic exigeix proves per creure-hi. La millor defensa que ha tingut és el temps, el pas dels anys ha demostrat que no estava mentint. L'antiga col·laboradora de Viva la Vida sempre ha estat al costat de Kiko i sense ella el DJ no tindria tant èxit.

Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida
Irene Rosales va deixar Telecinco per evitar polèmiques | Mediaset

Irene sap que el seu marit se n'ha anat de casa perquè tenia una actuació a Saragossa, concretament a la discoteca Alfamén. És un dels artistes millors pagats del moment, ja que ha demostrat que té molt de talent i que no necessita la seva mare. Isabel Pantoja és una estrella, però el seu fill no es queda enrere i de mica en mica va cobrant el reconeixement que es mereix.

Rosales, segons ha publicat a les xarxes socials, s'ha quedat amb les filles Carlota i Ana mentre el seu marit treballa a Saragossa. El matrimoni viu a Sevilla i els seus veïns han confirmat que entre ells no hi ha hagut mai crisis ni discussions. El paparazzi Pablo González assegura el contrari, però molts testimonis desmenteixen aquesta versió.

Irene Rosales ha renunciat a una cosa important

Irene tenia molta projecció dins de Telecinco, però va decidir renunciar a la seva carrera perquè hi havia situacions incòmodes. El seu marit estava carregant contra Isabel Pantoja per una sèrie de coses que va descobrir i considerava injustes. La tertuliana va optar per retirar-se i des de llavors treballa a les xarxes socials, espai on cada vegada té més èxit.

«Estem molt bé, no ens separarem ni res d'això», va revelar en una de les seves intervencions abans de deixar la televisió. Des de llavors Rivera està centrat en la seva professió de DJ, per això se'n va de casa pràcticament tots els caps de setmana. Té molt d'èxit i el públic en vol gaudir, per això amb prou feines té temps lliure.

Rosales sap que el programa Socialité ha fet diversos seguiments del seu marit i sempre en treu una mateixa conclusió. Hi ha qui insinua que el fill d'Isabel Pantoja té massa afició per l'oci nocturn, però no és veritat. L'única cosa certa és que és la seva feina i que està tirant endavant la seva família, el seu passat controvertit ha quedat enrere.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales
La relació d'Irene Rosales i Kiko Rivera, més forta del que pensen molts | CatalunyaDiari

Irene Rosales ha viscut un moment de molta controvèrsia

Irene té identificat un dels grans rivals de Kiko Rivera: Pablo González, un fotògraf que diu tenir molta informació. Més d'una vegada ha intervingut a Sálvame o a Socialité per assegurar que el matrimoni estava trencat. res més lluny de la realitat, es donen suport mútuament, de fet si no estiguessin tan units res del que estan fent seria possible.

Rosales accepta que Kiko treballi fora del domicili familiar, ella es queda al comandament de tot mentre ell brilla als escenaris. «Ara estic aguantant moltes ximpleries i moltes especulacions estúpides, però tant me fa», va comentar en una ocasió. Corregeix els comportaments del marit, però sempre ho fa en privat per evitar rumors sense recorregut.