Primer pla de Joan Manuel Serrat amb un micròfon

Joan Manuel Serrat admet que el seu problema no té cura i que vol acabar aviat

Joan Manuel està preparant un concert emotiu

Joan Manuel Serrat no és un simple artista, és una de les figures públiques més reconegudes i aplaudides del país. La seva sensibilitat ha traspassat fronteres i ha esdevingut un referent per a tothom, no hi ha cap cantant que no senti passió per ell. Però tot té un temps i el seu s'ha acabat, es vol retirar a temps i gaudir de la seva merescuda jubilació.

Joan Manuel Serrat ha fet saltar totes les alarmes perquè certs mitjans van especular amb el seu estat de salut, però només hi ha una veritat. Està perfectament, el seu problema no té cura perquè l'única cosa que l'afecta és el pas del temps, i això no es pot aturar. Continua en plena forma, de fet està preparant una sèrie de concerts que prometen fer història.

Foto de Joan Manuel Serrat
Joan Manuel Serrat deixa un llegat brillant | GTRES

Joan Manuel va explicar en una de les entrevistes que volia acabar aviat perquè no suportaria que el públic l'acabés rebutjant. És evident que això no passaria mai, però ell prefereix prevenir abans de curar i acabar la seva carrera quan és al millor moment. «Abans que m'acomiadi un virus, la salut o el públic, prefereixo anar-me'n jo», va revelar a El Hormiguero.

Joan Manuel ha confirmat que no pateix cap malaltia, precisament per això el que li passa no té cap solució. Els anys passen i l'edat va avançant, tot i que està en plena forma perquè sempre ha fet una vida molt recomanable. És un cantant de primera, mai ha posat en perill la seva carrera per una nit de lleure esbojarrat després dels concerts.

Joan Manuel Serrat té una bona hereva

Joan Manuel és un mite i, com no podia ser altrament, la seva vida està plena de llegendes, però només n'hi ha una de demostrada. Té una neta que ha heretat el seu talent i està triomfant al món de la música, també a les xarxes socials. Es diu Luna i ha concedit diverses entrevistes on deixa clar que mai no s'ha aprofitat dels seus cognoms.

«És cert que m'han donat una vida molt bonica, m'han donat molt de suport i em sento molt agraïda per això. No és una cosa que amagui, però reconec que he viscut avergonyida perquè sé que tinc moltes facilitats. Tot i que crec que les podria aprofitar més», ha declarat a la revista Mujer Hoy.

Foto de Luna Serrat somrient
Luna Serrat compta amb el suport del seu avi, Joan Manuel Serrat | GTRES

Serrat està tranquil, Luna cuidarà a la perfecció del seu llegat: ja s'ha fet amb una legió de seguidors que n'està pendent. També ha treballat al món de la interpretació, és clar que és capaç de brillar en qualsevol faceta.

«La música em fa més respecte. Primer perquè no m'he format, sinó que he anat aprenent a casa meva, amb el meu ordinador. I segon perquè a les meves cançons parlo de la meva exparella, del meu pare, del meu avi i de la meva germana. Em fa respecte que la gent tingui aquestes armes per després descobrir-me», revela la jove artista.

Joan Manuel Serrat ha demostrat que no mentia

Joan Manuel ha aprofitat totes les seves entrevistes per explicar que es troba perfectament de salut, no té cap mal. L'únic que passa és que prefereix retirar-se a temps, vol acabar amb una cosa que sap que serà difícil: acomiadar-se del públic. Luna recollirà el testimoni, de fet ja ha participat en projectes que han esdevingut un èxit.

▶️ Vídeo del dia

La noia ha reconegut que se sent lleugerament pressionada perquè els experts l'acabaran comparant amb Serrat. «Em sento orgullosa i em dona molta seguretat pensar que tinc algú així a la meva vida, però m'espanta que m'hi comparin». El cantant confia en la seva família, sap que ningú no cometrà cap error i que la seva imatge sempre serà impecable.