Primer pla de Raphael.

Raphael i la seva dona confirmen que l'embaràs ha causat un problema en la relació

Raphael sap que la situació ha empitjorat per moments

Raphael pot presumir d'haver triomfat en diverses facetes, no només és una estrella del món de la música. També ha arrasat al terreny personal i ha format una família estupenda, tot i que els últims mesos han estat diferents. El seu fill Manuel sempre ha tingut bona relació amb la premsa, però des que es va separar d'Amelia Bono és al punt de mira.

▶️ Vídeo del dia

Raphael està orgullós perquè el matrimoni torna a estar unit, la crisi està superada i, fa unes quantes setmanes, van anunciar la reconciliació. L'inconvenient és que tenen tots els mitjans a sobre, hi ha molta expectació i el públic ho vol conèixer tot. L'última cosa que ha sortit publicada és que Amelia podria estar embarassada, però no és veritat.

Raphael sap com funcionen els mitjans i sap que l'embaràs de la seva nora pot complicar la relació que manté amb els periodistes. La filla de José Bono ha fet un pas endavant per desmentir els rumors, no se sent còmoda amb els escàndols.

Primer pla d'Amelia Bono
Amelia Bono desmenteix els rumors d'un nou embaràs | Europa Press

«No estic embarassada ni ho estaré, jo ja he cobert la meva quota. Així que em veureu més grassoneta i... que bé! Perquè sempre m'esteu dient que estic molt prima. Però no, no estic embarassada», va declarar Amelia a les seves xarxes socials.

El cantant i la seva dona estan encantats que la influencer torni a formar part de la família, sempre han sentit passió per ella. El primer que va fer quan va trencar amb Manuel Martos va ser aclarir que entre ells no havia passat res de greu. Simplement el matrimoni es va anar desgastant i van decidir separar-se abans de tenir un problema més gran.

Raphael està vivint un moment especial

Raphael és imparable, acaba de fer un concert a Marbella i ha estat tot un èxit, un dels millors esdeveniments de la temporada. El periodista Jesús Manuel assegura que Natalia Figueroa, el gran amor de l'artista, ha gaudit més que ningú. Va estar present a l'espectacle i se sent molt orgullosa del seu marit, no n'hi ha per menys, perquè segueix sent el mateix.

Raphael i la seba dona, Natalia Figueroa
Natalia Figueroa, molt orgullosa de Raphael | GTRES

El pare de Manuel Martos ha concedit una entrevista a La Voz de Cádiz per explicar el secret del seu èxit: la humilitat. «El meu repte sempre és continuar millorant, aprenent i perfeccionant, d'això es tracta la música». Ha aprofitat l'ocasió per revelar com ha portat la pandèmia, dir que s'ha contagiat de coronavirus i ha enviat un missatge important.

«He de dir que fa poc he agafat la covid, fins aleshores no m'havia passat res. Però gràcies a Déu ho vaig passar com un refredat normal i tot estava controlat. Hem de donar gràcies a les vacunes», ha explicat el cantant.

Natalia sap que no tindrà més nets perquè Amelia no pretén ampliar la família, per més que la premsa s'entesti. Els rumors sempre hi seran, així que ha de mantenir un tracte cordial per no tenir problemes amb els mitjans.

Raphael ha sortit d'Espanya per un bon motiu

Raphael acaba de tornar d'una gira internacional i ha revelat com ha estat l'experiència. «El públic sempre és encantador i em fa sentir com si passés per primera vegada, ha estat tot un èxit». La seva família té prou motius per estar-ne orgullosa, no hi ha ningú capaç de superar-lo.

Primer pla de Raphael.
Raphael segueix triomfant amb la seva música | GTRES

L'artista no ha perdut el nord, fa 60 anys que és a la música i l'únic que vol és seguir millorant. El seu èxit més gran, segons les seves paraules, no ha estat tenir una bona veu, se sent encara millor estant amb la seva família. «Em sento orgullós de tot el que he aconseguit fins ara i no només en l'àmbit professional, també en el personal».