Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores assumeix que el seu embaràs serà dur en descobrir què ha fet el seu xicot

Rocío Flores podria estar en crisi amb Manuel Bedmar

Rocío Flores està acostumada a rebre crítiques dels espectadors, però hi ha situacions que són massa per a ella. La major part de vegades no té cap responsabilitat, simplement es defensa de coses que fa la seva família. L'últim a cridar l'atenció dels mitjans ha estat la seva parella, que ha escrit un missatge molt dur a les xarxes socials.

Rocío Flores és al punt de mira perquè diversos mitjans s'han fet ressò d'unes declaracions que va donar el seu pare fa setmanes. L'ex d'Olga Moreno va revelar que la seva filla volia ser mare i que ell estava encantat perquè sabia que ho faria de meravella. Antonio David Flores està desitjant que la família creixi, encara que potser ha d'esperar un temps.

Rocío, fent gala de la sinceritat que la caracteritza, va parlar del seu embaràs i els espectadors van començar a especular. «Ja ho sabia, sé que vol ser mare ia mi m'encantaria ser avi, allò que ha explicat és real. Quan allò de Lola es va posar molt insistent i estava tota l'estona dient que volia un germà, encara que preferentment una germana».

Foto de Rocío Flores i Manuel Bedmar
El missatge de Manuel Bedmar hauria pogut estar dirigit a Rocío Flores | INSTAGRAM @manuelbedmar14

Antonio David ha confirmat la passió que sent la col·laboradora pels nadons, ara només cal saber la versió de l'altra part.

Manuel Bedmar, nuvi de la influencer, ha fet servir les seves xarxes socials per enviar un missatge que ha fet sonar totes les alarmes. «Una persona que et cuidi quan estàs malament, que miri per tu, no que estigui tot el dia de festa cap amunt i cap avall. Per festes qualsevol persona s'hi val», ha escrit el jove deixant oberta la porta de l'especulació.

Rocío s'ha vist embolicada en una polèmica sense precedents just quan el rumor del seu embaràs era en boca de tots. Ara hi ha qui diu que està en crisi amb la seva parella, així que potser hauran d'endarrerir els seus plans de maternitat un temps. Ella és a Màlaga, gaudint de la capital, però no trigarà a donar explicacions.

Rocío Flores està molt ben acompanyada

Rocío ha intentat fer tot el possible per no cridar l'atenció, però és cert que aquesta vegada té diversos factors en contra. D'una banda, el pare ha parlat del seu embaràs i, de l'altra, el seu xicot s'ha queixat d'una suposada falta d'atenció. Ella és a Màlaga acompanyada de les seves amigues de sempre, així que és possible que les paraules de Manuel estiguin al·ludint a aquest «atreviment».

Flores ha assumit que li queda un procés complicat per endavant, però mai no s'ha caracteritzat per estar en un segon pla. Entén que treballa a Telecinco i que està obligada a donar la cara, per això és tan generosa amb els espectadors. No consenteix que es diguin mentides, encara que tampoc carrega durament contra ningú per no tenir problemes.

Imatge de Rocío Flores durant la gala de Supervivientes: Tierra de Nadie
Rocío està gaudint de la capital malaguenya amb les seves amigues | Telecinco

La tertuliana està passant la setmana a la Fira de Màlaga acompanyada del seu grup d'amigues i ho ha compartit a les xarxes socials. Manuel Bedmar no està passant un bon moment i no veu amb bons ulls que la seva parella gaudeixi de l'oci nocturn. Aquesta és la teoria que manegen les grans revistes, però ell no ha confirmat que el seu retret porti el nom de Rocío.

Rocío Flores ha lluitat per la seva relació

Rocío està al corrent dels rumors: una reputada publicació va assegurar que Manuel tenia una amant. Ell no va entrar a confirmar ni a desmentir, però el temps ha demostrat que Flores no va fer cas del que s'estava explicant. Ara la crisi torna a assotar la parella, almenys aquesta és la teoria que manegen diversos mitjans.

La filla de Rociíto prefereix centrar-se en el seu treball d'influencer, és una de les millors del moment i res no canviarà aquest mèrit. Quan decideixi fer el pas i portar un nen al món els seus ingressos augmentaran notablement, és la notícia més esperada. Només caldrà esperar, també per veure en quina posició queda Manuel Bedmar després del que ha fet.

Flores sap que el seu embaràs, quan decideixi fer el pas final, serà força dur perquè haurà de donar moltes explicacions. Només ha anunciat la notícia i ja estan especulant, així que la situació no farà res més que empitjorar.