Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Patricia Pardo amb els ulls plorosos

Patricia Pardo talla perquè no està preparada i plora en veure'n la reacció

Patricia Pardo és una gran professional i ha aconseguit estar a l'alçada

Patricia Pardo ha pres les regnes de El programa de Ana Rosa i resol tots els conflictes que es plantegen al plató amb un gran mestratge. Els espectadors s'han adonat que és una bona substituta d'Ana Rosa Quintana, de fet registra una audiència brillant. El públic troba a faltar la presentadora titular, però la gallega està fent una bona funció.

Patricia Pardo té molta experiència i sap desenvolupar-se bé en els conflictes, però hi ha situacions que li semblen massa dures. Ha entrevistat un agricultor i s'ha vist obligada a tallar la connexió, s'ha emocionat en veure'n la reacció. L'home, també de Galícia, estava molt preocupat per la manca d'aigua i no sabia què en seria dels seus cultius.

«La sequera amenaça els cultius de blat de moro a Galícia, on es produeix el 75% del blat de moro d'Espanya», ha començat dient Pardo. Després ha donat pas a l'entrevista i en veure com estava reaccionant el convidat no ha pogut evitar emocionar-se. El problema és més seriós del que sembla perquè hi ha molta gent que depèn de la feina al camp.

Patricia, fent gala del talent que la caracteritza, ha aguantat fins al final, però els espectadors han identificat el patiment. El pitjor ha estat quan s'ha hagut d'acomiadar del paisà, ha tallat l'entrevista perquè les seves declaracions eren molt tristes. «No podem alimentar els animals, estem desesperats perquè tota la nostra feina és aquí».

Pardo ha empatitzat amb l'agricultor i ha fet tot el que estava a les seves mans per ajudar-lo, però no pot fer més. Ha compartit el drama amb els seus espectadors perquè la societat se solidaritzi amb problemes que solen estar ocults. El convidat de El Programa de Ana Rosa es diu David i ha aconseguit emocionar tot el plató.

Patricia Pardo ha aconseguit una cosa impossible

Patricia està desitjant que torni Ana Rosa Quintana, sap que això només significa una cosa: que ha derrotat la seva malaltia. La reina dels matins està tranquil·la perquè sap que ha deixat el programa en bones mans. La seva substituta ha aconseguit una cosa que tothom pensava que era impossible: augmentar l'audiència i fidelitzar el públic de sempre.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo ha estat a l'altura com a presentadora | Catalunya Diari

Pardo no decep mai, els espectadors estan encantats amb ella perquè no només és bona periodista, també és una gran persona. «Mare meva m'emocionaré fins i tot jo», ha comentat quan ha descobert el problema del seu agricultor. L'entrevista anava de meravella, però la presentadora ha pensat que era millor tallar.

«Ho deixarem aquí perquè ho estàs passant fatal i jo també, no tinc ni veu. Et desitjo el millor, de cor», li ha dit al convidat. Diversos mitjans s'han fet ressò de la notícia gràcies a ella, cosa que demostra que és una comunicadora excel·lent.

Patricia Pardo està aprofitant el temps al màxim

Patricia s'ha enamorat de Christian Gálvez, porten sortint uns mesos i la relació és estupenda, amb una parella de revista. Tenen la premsa trepitjant-los els talons, però no tenen res a amagar i amb prou feines hi ha rumors sobre ells. Pardo és una presentadora important i s'ha guanyat el respecte dels seus companys, per això hi ha tanta prudència.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Patricia Pardo i Christian Gálvez estan molt enamorats | Catalunya Diari

Pardo controla millor que ningú el negoci de l'espectacle i sap que hi ha detalls que és millor que no surtin a la llum. Per això no va anunciar el seu amor per Christian abans, encara que mai no s'ha amagat de ningú, perquè no ha fet res dolent. Gálvez té menys temor i li ha enviat diversos missatges públics confessant els seus sentiments.