Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio reconeix que esperen una nena i que l'embaràs és delicat

Pilar Rubio sap què està a punt de succeir

Pilar Rubio és una de les presentadores més cotitzades de la petita pantalla, perquè pertany a un món inaccessible: el dels futbolistes. És amiga de les cares més desitjades de la crònica social, com ara Alice Campello i Álvaro Morata. La parella està esperant una filla, ja han decidit com es dirà i l'expectació no deixa de créixer.

Pilar Rubio sap que l'embaràs de la seva amiga està sent delicat, ella mateixa ho ha confessat a les xarxes socials. «La criatura m'ho està fent passar molt malament, esperem que sigui bona quan neixi», va declarar en una ocasió. Es dirà Bella i és famosa des d'abans de néixer, tots els periodistes estan pendents perquè el públic ho vol saber tot.

Pilar, tan honesta com de costum, no ha parlat del nadó amb cap mitjà, però sap millor que ningú tot el que està passant. Alice està sotmesa a molta pressió, ha de suportar que els reporters investiguin i necessita calma. El procés es fa dolorós, tot i que la situació està controlada i no hi ha cap problema seriós.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio prefereix no desvelar certa informació als mitjans | Europa Press

Pilar, igual que la resta de seguidors de Campello, va poder llegir el missatge que va escriure al seu compte d'Instagram fa unes quantes setmanes. Va reconèixer que tenia «cansament, nàusees i un mal de cap constant», però no va donar gaires explicacions. Té més fills i sap que sempre li passa el mateix, no és greu i els metges estan al corrent de tot.

La presentadora també és mare i sap el que se sent, més quan hi ha una certa pressió per revelar tots els detalls. Rubio és molt prudent i no comparteix determinats aspectes de la seva vida, encara que és impossible mirar cap a una altra banda contínuament. És amable amb tots els periodistes, així que quan li han preguntat, ha respost el que considerava oportú.

Pilar Rubio té noves il·lusions

Pilar té l'habilitat de convertir en èxit tot allò que toca, per això qualsevol programa estaria encantat de comptar amb la seva presència. És molt intel·ligent i sap que la televisió no dura per sempre, per això ha invertit en altres negocis fora del món de l'espectacle. Ha dissenyat una col·lecció de roba de bany que està rebent molt bones crítiques.

Rubio es pren de debò tot el que fa, aquest és el seu secret, i és injust lligar-la sempre a la figura de Sergio Ramos. La seva carrera és completament independent a la del seu marit, de fet no col·laboren en cap projecte comú perquè no hi hagi confusions. Ella li dona suport en tot, però sense renunciar a la seva carrera, per això viu entre França i Espanya.

Pilar Rubio i Sergio Ramos.
Pilar Rubio i el seu marit, Sergio Ramos, es donen suport en els seus projectes | GTRES

La presentadora està pendent de la dona d'Álvaro Morata perquè hi ha una bonica amistat. Alice va estar al casament, de fet va ser una de les convidades que més va cridar l'atenció, perquè portava un vestit perfecte. El futbolista està molt il·lusionat, compta el temps per conèixer la seva nova filla i sap que tot sortirà bé.

Pilar Rubio és una mare compromesa

Pilar ha rebut moltes crítiques per part dels seus detractors, però hi ha alguna cosa que ningú no pot negar: és una mare de primera categoria. Està pendent de les necessitats dels seus petits i no consent que els falti de res, ella se n'ocupa de tot. En una entrevista va reconèixer que li faltava temps per dormir, però que la resta d'aspectes estaven coberts.

Sergio Ramos i Pilar Rubio vestits de gala
Pilar Rubio i Sergio Ramos, una parella que manté la fama a ratlla | GTRES

Rubio està feliçment casada i és un dels pocs matrimonis que estan al marge dels rumors. No s'ha sentit mai que estigui en crisi ni que Sergio Ramos tingui amigues properes, han sabut gestionar bé la fama. De moment no pretenen ampliar la família, encara que és una idea que la premsa porta manejant força temps.