Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos, preocupat en veure com la separació afecta Andreíta

Miguel Marcos sap que no hi ha marxa enrere

Miguel Marcos era una persona anònima fins que va decidir començar una relació amb Belén Esteban, la col·laboradora més estimada de Telecinco. De seguida van formalitzar la seva situació, van començar a viure al mateix domicili i van formar una família estupenda. Andreíta està encantada, per fi ha deixat enrere els moments que la seva mare va viure al costat de Jesulín de Ubrique.

Miguel Marcos sap que la seva dona ho ha passat malament perquè Jesulín ha tingut comportaments massa delicats. No ha estat tan pendent d'Andrea com hauria de ser, malgrat que la jove és molt responsable i mai no ha donat problemes. En els darrers temps havien aconseguit arribar a un acord, però ha passat una cosa que ho ha canviat tot.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Miguel Marcos té molt bona relació amb Andrea Janeiro | GTRES

Miguel pot presumir d'estar vivint al costat d'una persona molt intel·ligent: Andrea s'ha graduat en una universitat anglesa. Belén Esteban va viatjar al Regne Unit per presumir del mèrit de la seva nena i el públic es va adonar d'un detall. El marit de María José Campanario no va ser present a l'esdeveniment, la seva absència s'està comentant molt.

Miguel és conscient dels problemes que hi ha hagut entre Belén i Jesulín després de la separació, però això no és el més important. El més greu és que enmig hi ha una persona que no hi té res a veure i és la que més està patint: Andrea. La preocupació per la jove creix a passos de gegant, ja que ella no es mereix que els seus pares estiguin contínuament en guerra.

Andrea té clar per què la seva mare està tan molesta: Jesulín ha concedit una entrevista i ha presumit de ser «un pare 10». La col·laboradora no hi està d'acord, ja que amb Andrea ha tingut molts gestos que podrien haver evitat. Esteban ha parlat amb uns reporters i ha aprofitat per enviar-li un missatge al torero que mostra la seva indignació.

Miguel Marcos admet la gravetat del problema

Miguel s'ha guanyat el respecte de tots els periodistes, no hi ha ningú que en parli malament perquè sempre és molt educat i cordial. Està pendent de les necessitats de la seva fillastra i l'ajuda en tot el possible, més ara que hi ha un nou problema familiar. Un reporter s'ha acostat a Belén per preguntar-li per l'últim desvergonyiment del torero i la seva resposta deixa poc a la imaginació.

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban demana explicacions al torero | Telecinco

«Les explicacions les ha de donar el pare, que és un pare 10», declara la tertuliana en al·lusió a l'absència de Jesulín. També ha demanat que deixin la seva filla al marge, ja que ella no vol saber res del que està passant. La noia sempre ha preferit solucionar els problemes en privat, no és amiga dels escàndols a la televisió.

El marit de la col·laboradora és conscient del que ha passat Andrea per la separació dels pares, però ell no hi pot fer res. Intenta que la situació no sigui tan tensa, però és impossible continuar dissimulant constantment. El que té clar és que mai no parlarà del tema amb cap mitjà, sap que és l'única manera d'aturar el conflicte.

Miguel Marcos entén l'enuig de la seva dona

Miguel, com no podia ser de cap altra manera, s'ha posicionat al costat de Belén Esteban, perquè sap que ella no està fent res de dolent. L'ex del torero ha intentat que la seva filla estigui a prop de Jesulín, però no ho ha aconseguit perquè ell no està per feina. És cert que en els darrers temps s'hi havia acostat, encara que la pau ha durat poc.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Miguel Marcos sap que Belén està dolguda | Catalunya Diari

«Les coses estan molt bé amb la persona que hi han de ser. Com altres vegades m'he queixat ara és just que digui que s'està portant bé i que estic molt contenta». Aquestes van ser les últimes paraules d'Esteban abans del desvergonyiment del torero, el pitjor és que això només afecta una persona: la seva filla Andrea.