Primer pla princesa Elionor

Elionor, preocupada després de descobrir-se la veritat de la seva relació amb Sofia

Elionor sempre s'havia portat bé amb ella

Elionor ha pogut gaudir de les vacances d'estiu en companyia dels seus. Se l'ha vist participar en diferents actes institucionals, però també ha tingut temps de desconnectar. Fa uns dies se la va poder veure passejant per Palma en companyia de la seva germana i la seva mare.

Van caminar pel carrer com unes turistes més davant de la sorpresa dels vianants. La noia ve d'un any molt complicat, on per primera vegada sortia de casa per instal·lar-se a un internat a Gal·les. L'experiència ha estat molt enriquidora, però ha trobat molt a faltar la seva gent, sobretot Sofia.

Es pot dir que Elionor i la infanta ja no són unes nenes. Per la seva responsabilitat i posició social s'han vist obligades a madurar de manera prematura. En públic sempre s'han comportat de meravella, sense generar cap mena de polèmica.

Imatge de la princesa Elionor i la infanta Sofia.
Elionor sap que pot comptar amb el suport de la seva germana | Europa Press

Elionor té una relació molt especial amb la seva germana

Tenen moltes coses en comú, però amb el temps cadascú va adquirint la seva pròpia personalitat a l'hora de vestir-se o comportar-se. Però hi ha alguna cosa que es manté malgrat el transcurs dels anys, i és l'amor que es tenen l'una a l'altra.

Durant la seva estada a terres balears van protagonitzar una escena que no va passar desapercebuda per a la gent. En un moment de relaxació, la Sofia va pensar que les càmeres no li estaven gravant. Amb molta naturalitat va córrer a agafar-li el braç a la seva germana, per així caminar juntes pels carrers de Palma.

Una imatge molt bonica que demostra una vegada més l'enorme afecte que es tenen les filles dels reis. I, en gran part, n'és responsable la mare, que ha aconseguit inculcar-los una sèrie de valors.

Elionor és la que assumeix un paper més rellevant. Però també intenten que Sofia no es quedi enrere. Tot i que roman en un segon pla, ella entén perfectament la seva funció.

Foto d'Elionor i Sofia passejant del braç a Palma
Elionor i Sofia demostren la seva bona relació passejant del braç pels carrers de Palma | Instagram

L'educació que els han donat els pares s'ha basat en el respecte i l'afecte, sense que hi hagi lloc per a rivalitats. Tenen clar que han de remar a la mateixa direcció i treballar perquè la institució segueixi funcionant amb unes mínimes garanties d'èxit.

Sap que tindrà sempre el seu suport més gran en la infanta, que es convertirà en la seva ombra. Fins i tot quan arribi a ocupar el tron.

Les darreres imatges agafades del braç suposen tota una lliçó d'amor. Queda clar que les dues joves estan molt preparades i tenen moltes coses per ensenyar al món.

Elionor, amb la ment posada al nou curs

Elionor es troba de vacances amb la família, encara que ja compta els dies que queden per tornar a l'internat de Gal·les. Allí cursarà el darrer curs de Batxillerat, on s'ha trobat molt còmoda amb joves d'altres nacionalitats.

▶️ Vídeo del dia

Al centre ha aconseguit passar desapercebuda, cosa que agraeix molt. No té tantes mirades posades sobre ella. És habitual que rebi de tant en tant la visita dels pares, però el tracte amb ells és permanent.

Això sí, troba a faltar no tenir al seu costat Sofia. Li agradaria que estigués més a prop per explicar-li els secrets i les confidències. Sobretot després de destapar-se que tindria un amic molt especial a l'internat.

Elionor mantindria una relació molt estreta amb un noi un any més gran que ella a qui ja coneixerien els reis. Tot i això, el proper mes de setembre ja no coincidirà amb ell. Continuarà amb els estudis en un altre centre.