Primer pla de Kiko Matamoros mirant a càmera

Kiko Matamoros confessa la realitat després de la seva trista pèrdua

Matamoros intenta recuperar-se d'una mort

Kiko Matamoros va mostrar divendres passat el seu costat més humà. Per sorpresa dels espectadors, es va viure a Sálvame un moment molt emotiu. El col·laborador va parlar sobre el passat, fent un repàs a la seva àmplia trajectòria a la televisió.

Arribat el moment va ser el torn d'aprofundir a l'espai vespertí de Telecinco. És un dels tertulians que porta més temps al programa i va voler recordar algunes persones que l'han marcat. Sobretot de Mila Ximénez i Hernández, amb els quals havia fundat el conegut com a Eje del mal.

Kiko és conscient que aquest trio havia aconseguit generar molta expectació entre l'audiència. Durant un llarg període van donar un gran resultat al format.

Ja ha passat una mica més d'un any des que va morir la periodista. Va tenir un bonic record cap a ella, amb unes paraules carregades de sentiments. Ha explicat que «va trobar molt a faltar la complicitat que tenia amb Mila».

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros parla de Mila Ximénez, morta l'any passat, a Sálvame  | Catalunya Diari

Va continuar dient que «hi havia moments que no ens parlàvem, però encara que estiguéssim enfadats, seguíem sent còmplices». La relació entre ells es va anar estrenyent amb el pas del temps.

«Hi va haver una temporada que ens assèiem davant i estàvem tot el programa mirant-nos i 'descollonant-nos' de riure. Perquè no ens havíem de dir res», va assenyalar nostàlgic. «Ens miràvem i ens tiràvem a terra perquè sabíem el que estàvem pensant», va afegir.

Admet sense problemes que «tenia una connexió brutal» amb la difunta col·laboradora, i amb Hernández, «tots tres érem còmplices». Es mostrava molt afligit per una pèrdua que no ha aconseguit superar. Així ho transmetia en aquesta secció que estrenava a Sálvame, juntament amb Carlos Lozano .

Kiko Matamoros va anar més enllà i va descobrir el pla que tenien tots tres per aixecar les audiències quan les dades no acompanyaven. «Durant anys, la gent que estava al davant, com Rosa Benito, Raquel Bollo, els utilitzàvem. Sabíem molt bé on posar-los perquè pugessin i donar contingut», ha indicat.

Va explicar que quan «el programa anava una mica coix, dèiem: «Vinga, traurem a Rosa això d'Amador o de Chayo, el que fos». Hi havia tardes que dèiem que havíem de pagar per venir a treballar. Si la gent sabés que bé ens ho passàvem...».

Mila Ximénez
Mila Ximénez i Kiko Matamoros tenien una complicitat «brutal» | GTRES

Això sí, va voler aclarir que la situació ha canviat molt en els darrers temps. Ja no gaudeix tant al programa de Telecinco. «I això ja, malauradament, no és així», confessava.

Acabava el record cap a la seva amiga assenyalant que la «troba moltíssim a faltar». Sobretot perquè «tenia molt bon cor».

Ximénez va morir el passat 23 de juny del 2021 a conseqüència d'un càncer de pulmó. Va deixar un gran buit entre els seus companys i amics de la televisió. Han estat molts els homenatges que li han fet.

Kiko Matamoros parla sobre el seu pare

Kiko Matamoros també va voler fer referència a unes paraules que va dedicar al seu pare fa uns anys. Havia assenyalat alguna vegada que li havia clavat pallisses tant a ell com al seu bessó. Ara recorda aquests episodis.

Confessa que «em penedeixo d'haver entrat en aquesta espiral emocional perquè vaig fer coses que amb el temps saps que no són justes. No són justes perquè un és fill del seu temps, espai, informació i formació que rep en un moment». Té el convenciment que el seu pare tenia la voluntat de «fer les coses de la millor manera possible».

▶️ Vídeo del dia

Va revelar que el dia que va morir «em vaig esfondrar», sobretot pensant en el que «podia haver estat i no va ser. Jo ja li he demanat perdó al meu pare, encara que sé que és tard. També li demano perdó als meus germans novament per haver de veure aquestes imatges de nou», va apuntar.

Kiko Matamoros admetia que «ser pare és un exercici molt difícil. Jo sé que el 99% exerceixen com a tal com millor saben fer-ho. Els meus dos avis eren militars i, bé, hi havia cert esperit castrense a casa», assegura.