Primer pla de Ramón García fent una ganyota.

Ramón García decideix ampliar la família després d'assumir la història real del nadó

Ramón García ha travessat un moment delicat

Ramón García, el presentador més estimat de la petita pantalla, ha pres una decisió que canviarà per sempre la vida professional. Pretén reprendre un dels seus programes més emblemàtics: Grand Prix, aquell concurs que va marcar una generació. Ha ampliat la família amb un nou membre: el youtuber Ibai Llanos, que és darrere del projecte.

Ramón García coneix millor que ningú com funcionen els mitjans, per això està al corrent dels rumors que circulen per les xarxes. Sap que el programa s'hauria d'haver estrenat abans, però han tingut problemes amb el finançament. Segons s'ha publicat, fer el que han pensat costa massa diners i han decidit endarrerir el llançament.

Ramón està encantat amb el seu nou company, la família de Grand Prix ha crescut i els espectadors desitgen veure el concurs. Serà possible gràcies a la professionalitat de García, un presentador que sap què és realment important: el públic. En una ocasió va confessar que va haver de prendre el timó d'un espai just després de perdre un nadó, però ningú no va notar res.

Primer pla de Ramón García.
Ramón García compta amb Ibai Llanos a la nova edició de Grand Prix  | GTRES

«He perdut un fill, el meu pare fa un any, altres éssers estimats i he seguit fent la meva feina perquè és la meva obligació. És dur perquè en aquest ofici dones la cara, especialment si fas entreteniment», va explicar en una entrevista. Els seus seguidors desconeixien què li va passar al seu fill, ell sempre ha estat molt discret amb la seva vida privada.

Ramón, fent gala de la sinceritat que el caracteritza, va confessar la història real del nen en un intent de mostrar la seva cara més humana. «Jo he tingut pèrdues personals i fins i tot vaig perdre un fill fent un assaig d'un ¿Qué apostamos?. Vaig fer el programa, la meva dona estava asseguda allà encara abans de fer-li el raspat i els meus pares estaven al costat».

Ramón García es mereix l'èxit que té

Ramón ha deixat marca, és un referent per a les noves generacions i té prou motius per estar orgullós de la seva carrera. Després de perdre el seu fill es va posar davant dels focus i va brillar com mai, això només ho fan els grans. Està tan acostumat a triomfar que potser no s'ha adonat de la gran feina que hi ha al darrere.

Primer pla de Ramón García
Ramón García, un gran exemplar com a presentador | GTRES

García va explicar que després de perdre el nen no va tenir més remei que sortir a escena perquè s'havia compromès amb el públic. «Jo vaig fer el programa i ningú se'n va assabentar», va revelar quan va compartir el seu secret. Això és una cosa que només pot fer algú amb la seva professionalitat, per això té tants admiradors i espectadors que el segueixen.

El presentador està a punt de reprendre Gran Prix amb Ibai Llanos, tot i que caldrà esperar un temps per veure el primer programa. Les xarxes han llançat teories molt absurdes, però la veritat és que no hi ha res estrany darrere del retard. L'únic que passa és que el pressupost és massa alt i han decidit buscar més finançament.

Ramón García ha tingut un bon mestre

Ramón ha fet grans esforços per convertir-se en un referent televisiu, però ha après dels millors: dels pares. Segons va explicar, la seva família tenia un restaurant que no va tancar mai, ni tan sols quan van perdre la seva germana, Eva. La noia va morir, però el clan estava tan compromès amb els seus clients que no va fer res de diferent.

▶️ Vídeo del dia

«Jo devia tenir uns 15 o 16 anys i li vaig preguntar al meu pare: «¿Obrirem aquest cap de setmana?». Em va dir: «Fill, els nostres clients no tenen la culpa que nosaltres hàgim perdut l'Eva. Hem d'obrir el negoci com si no hagués passat res»», va explicar el presentador.