Julio Iglesias Jr en una imatge molt acolorida per donar les gràcies per les felicitacions pel seu aniversari

Confirmat: Julio Iglesias Jr parla per primera vegada de la seva separació

Ahir mateix saltava la notícia que la parella se separa, encara que sembla que no estaven junts des de fa mesos


Ahir mateix es donava a conèixer la notícia, Julio Iglesias Jr i la seva dona Charisse Verhaert s'han separat. La veritat és que el divorci encara no s'ha dut a terme de forma oficial, però sembla que la seva relació com a parella sentimental hauria acabat el passat mes d'agost. Poques hores després de conèixer-se la notícia, ha sigut el mateix Julio Iglesias Jr. qui ha volgut parlar sobre el tema, confirmant la separació en unes declaracions en exclusiva per a la revista 'Hola'. «Sí, és cert que ens hem separat», ha dit.

A més, ha volgut també donar una mica més de detalls sobre com ha succeït tot, assegurant que, tot i que s'ha acabat l'amor entre ells, la relació entre tots dos continua sent cordial. «Charisse i jo mantenim una relació molt bona, a més d'afecte i respecte, per ambdues parts, i així seguirà sent», ha afirmat. Tanmateix, el que s'ha sabut sobre el divorci de tots dos és una mica diferent, ja que, sembla, va ser ella qui, l'agost de 2020, va presentar la demanda de divorci. Des de llavors han passat molts mesos i encara no hi ha hagut cap resolució, tot seria per motius econòmics.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ella estaria reclamant un repartiment equitatiu dels béns que tots dos han anat obtenint en els últims anys de matrimoni. Així, ha estat el programa 'Suelta la sopa' de Telemundo qui ha explicat el que estaria passant amb el procés de divorci. Segons s'ha pogut saber, ella ha demanat quedar-se amb la meitat dels béns pel fet que ella va decidir deixar la seva feina com a model per dedicar-se al complet a la seva llar i el seu marit.

Per tant i així es faria indicar, hi ha una sèrie de documents que Charisse hauria sol·licitat el juliol i ell no ha presentat encara. Es va fer un segon requeriment en gener, segons s'ha informat, però així tot el cantant no ha presentat aquests papers, per la qual cosa s'ha retardat tot el procés. Així doncs, i avui dia, la parella encara està casada legalment, encara que porten separats des del passat mes d'agost, segons sembla.

Gairebé 20 anys d'amor

Cal recordar que tots dos havien mantingut ni més ni menys que gairebé 20 anys d'amor, 18, concretament, a més, des de feia vuit anys s'havien unit en matrimoni i semblaven ser molt feliços. Julio Iglesias Jr. i Charisse Verhaert havien establert la seva vida molt a prop del germà del fill de Julio Iglesias, Enrique Iglesias. De fet, tots dos eren veïns a Miami del cantant, la seva dona i les seves tres filles i, probablement passaven junts més d'un moment, en família.

Ara, però, tot això s'ha acabat. No sabem encara que passarà amb aquesta casa que tots dos tenen a Miami, ni tampoc amb la resta de coses, ja que tot està encara pendent de la resolució del divorci. Tampoc s'ha revelat, de moment, quina hauria estat la causa de la separació entre tots dos, sí que se sap que hauria estat Charisse la qual hauria fet el pas, ja que és qui ha presentat la demanda de divorci, però, no hi ha informació del que ha succeït entre tots dos per acabar per divorciar-se.