Primer pla d'Ana Obregón.

Un jutge de Barcelona comunica una mala notícia a Ana Obregón

Ana Obregón podria ser condemnada per un presumpte delicte de calúmnies

Ana Obregón no aconsegueix aixecar el cap. En ple dol per les morts de la seva mare i del seu fill, la socialté ha de fer front a un nou contratemps personal.

Coincidint amb el 96è aniversari del seu pare, l'actriu ha rebut una de les pitjors notícies possibles. Ara, la mare d'Aless Lequio s'ha de veure les cares amb Antonia Dell'Atte en un judici on podria ser condemnada per un presumpte delicte de calúmnies cap a la italiana.

Ana Obregón, a les campanadas del 2020
Ana Obregón podria ser condemnada per un presumpte delicte de calúmnies. | La 1 

El Jutjat d'Instrucció número 3 de la ciutat de Barcelona ha admès a tràmit la querella interposada per la model després que Ana Obregón l'acusés d'haver falsificat documents.

A través de les xarxes socials, la biòloga va assegurar que la seva enemiga pública va manipular la denúncia per maltractaments que va interposar a Alessandro Lequio quan encara eren casats.

Segons 'Vanitatis', la jutgessa encarregada del cas considera que hi ha indicis suficients per investigar l'actriu pels presumptes fets delictius que ha denunciat, tant públicament com als jutjats, Antonia Dell'Atte.

D'aquesta manera, Ana Obregón haurà de declarar en qualitat de recerca davant d'aquesta sala. Tot i que la vista ha estat ajornada per causes externes al mateix jutjat, s'hi haurà d'enfrontar de manera telemàtica durant les pròximes setmanes.

Si perdés el judici contra la italiana, Ana es podria enfrontar a una possible pena de presó de 6 mesos a 2 anys, o a una multa de 12 a 24 mesos.

Ana Obregón, molt enfadada amb la confessió d'Antonia Dell'Atte

Ana Obregón va veure com la imatge pública del pare del seu fill s'enfonsava, tot gràcies a l'últim moviment de la seva exdona, Antonia Dell'Atte.

Coincidint amb l'estrena de la docusèrie 'Rocío: Contar la Verdad para Seguir Viva', la italiana va decidir mostrar tot el seu suport a Rociíto. Per això, no va dubtar a abocar dures acusacions sobre el seu exmarit.

Antonia Dell'Atte demanda a Ana Obregón
Antonia Dell'Atte carrega contra Alessandro Lequio. | GTRES 

Alessandro Lequio es va mostrar poc inclinat a creure's la versió de Rociíto, qüestionant en tot moment les seves acusacions contra Antonio David Flores. Així doncs, la model va decidir treure l'artilleria pesant.

L'enemiga d'Ana Obregón va publicar a les seves xarxes socials la denúncia per maltractaments que va interposar el 1991 contra el pare del seu fill Clemente. Hi va assegurar que el jutge li havia donat tota la raó, cosa que no va agradar gens a la biòloga.

Ana Obregón defensa l'honor d'Alessandro Lequio

Ana Obregón no estava disposada que l'honor d'Alessandro Lequio es veiés minvat, per això va decidir acudir a les xarxes socials per desmentir completament les paraules de la seva arxienemiga.

Tot i que després de la mort d'Aless Lequio semblava que les dues dones havien enterrat la destral de guerra, la realitat és molt diferent. A través del seu compte d'Instagram, Ana no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de carregar durament contra la model.

Ana Obregón i Alessandro Lecquio de joves
Ana Obregón i Alessandro Lecquio de joves | GTRES 

«Espero que les mentides i la crueltat amb què estan tractant el pare del meu fill i les mentides sobre la nostra relació mai arribin al cel. Alessandro mai m'ha maltractat. Mai l'han jutjat ni sentenciat com a maltractador», va començar escrivint Ana Obregón.

«He vist amb els meus propis ulls l'informe de la policia científica, que conclou que la denúncia de maltractaments presentada per aquesta senyora és falsa. Són 30 anys amb la mateixa història, 30 anys d'aguantar insults i mentides de la mateixa persona», va sentenciar amb duresa, dient explícitament que Antonia havia falsificat els documents.

Com era d'esperar, la italiana no va trigar a reaccionar a aquestes polèmiques paraules i va anunciar que demandaria Ana Obregón per calúmnies.