Ana Rosa Quintana

El jutge processa el marit i el cunyat d'Ana Rosa Quintana

La presentadora no ha dit res al respecte durant el seu programa

Aquest divendres 12 de juny s'ha conegut una notícia que afectarà directament a Ana RosaQuintana. El jutjat d'instrucció número 6 de Madrid , Seguint el criteri de la Fiscalia, ha processat el marit i el cunyat de la periodista, Joan Leocadio Muñoz Támara i Fernando Muñoz Támara, per la seva implicació en el cas 'Tàndem', que se centra en l'excomissari retirat José Manuel Villarejo.

Ara s'obre un termini perquè la Fiscalia Anticorrupció i les víctimes de l'espionatge presentin escrits d'acusació, després del qual, previsiblement, s'obrirà el  judici oral. Joan i Fernando Muñoz van declarar el dijous de la setmana passada a l'Audiència Nacional  per la peça 'Pintor'.

La notícia ha saltat un cop finalitzat 'El programa de Ana Rosa'. De moment, la presentadora no ha comentat res al respecte i segueix mantenint-se al marge de tot el que ha passat. La periodista podria haver de veure com el seu marit enfronta una pena de presó.

El jutge de l'Audiència Nacional, Manuel García-Castelló veu motius suficients perquè l'empresari Juan Muñoz, marit de la presentadora Ana Rosa Quintana, s'assegui a la banqueta per ser jutjat per presumptes delictes d'extorsió i descobriment i revelació de secrets a causa de la contractació del comissari José Manuel Villarejo per  espiar un exsoci i el seu advocat.

Els fets que van originar aquesta peça se centren en la suposada contractació que van realitzar els germans Muñoz a principis de 2017 dels serveis de Villarejo per aconseguir informació de l'exsoci, que s'havia declarat insolvent  davant d'una reclamació d'un milió i mig d'euros de l'Agència estatal de l'Administració Tributària en concepte de l'impost sobre el valor afegit (IVA).

Els germans exculpen Ana Rosa

El marit d'Ana Rosa Quintana i el germà d'aquest van exculpar la periodista d'aquesta trama. Els dos germans han deixat al marge del negoci la presentadora, tot i les al·lusions a la seva persona, la seva presència en reunions i l'amistat des de fa més de tres dècades amb el policia que es troba actualment empresonat.