Un jutge dona suport a Kiko Matamoros: «Telecinco i Rocío Carrasco cometen un delicte»

Emilio Calatayud: «He tingut assassins que han maltractat als seus pares quan eren menors d'edat que ara són uns paios extraordinaris»

Si una cosa queda clara, és que la polèmica està assegurada després de l'emissió dels diferents capítols de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Un format protagonitzat per Rocío Carrasco, la filla de Rocío Jurado, en el qual narra les vivències i el dur infern a què es va enfrontar al llarg del seu matrimoni amb l'exguàrdia civil, Antonio David Flores. Anys d'aberracions, de maltractament psicològic propiciat per aquest i per la filla de tots dos, Rocío Flores. A hores d'ara, un altre jutge d'alt prestigi, posa en el punt de mira l'actuació que estan tenint Telecinco i Rocío Carrasco amb el seu documental.

Unes valoracions que han generat un gran enrenou, i és que, en l'espai que cada dimecres té Emilio Calatayud, el jutge de menors a 'La Mañana de Andalucía' de Canal Sur, s'ha ocupat d'analitzar les respostes televisives de Rocío Carrasco sobre els suposats maltractaments rebuts per part de la seva filla. En aquest moment, el magistrat Calatayud, ha indicat que «no entenc per què la Fiscalia General de l'Estat o la filla de Rociíto no han posat una denúncia contra la mare per estar violant la seva intimitat». Així mateix, el professional de la justícia ha explicat que «els menors no tenen antecedents penals» i entenen que aquest relat suposa que «s'ha revelat tota la informació sobre el comportament d'aquesta nena quan era menor i això s'ha de quedar al jutjat de menors».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'altra banda, expressa que «se li està fent mal a aquesta nena» i, sense més dilació, el jutge, que en tot moment es posiciona a favor de la filla, fruit del matrimoni de tots dos, sosté que per molt reprovable que pogués ser el comportament de Rocío Flores en aquells anys, els menors estan protegits i després de la seva llarga experiència, Calatayud ha argumentat que «he tingut assassins que han maltractat els seus pares quan eren menors d'edat que són ara uns paios extraordinaris».

La no amistat entre Jorge Javier Vázquez i Rocío Flores

El bon rotllo entre els dos ja no és el que era abans, i si parlem d'enfrontaments, el de 'Sálvame' entre el presentador i Kiko Matamoros per defensar Rociíto. Per a Matamoros, el testimoni de María Teresa Campos al 'Deluxe' sobre la filla «ha estat el pronunciament més dur de tots els que he escoltat en un plató, sense fer cas dels consells dels quals ella anomena la seva filla i atacant de manera desmesurada a Rocío Flores». L'ex de Makoke explicava obertament que el jutge de menors Emilio Calatayud ha denunciat l'actuació de Telecinco i Rocío Carrasco amb el seu documental per aportar informació de quan la seva filla encara era menor d'edat, ja que «això s'ha de quedar al jutjat de menors».

En aquesta línia, el presentador es burlava de les exigències de qui s'havia convertit en actual col·laboradora d''El programa de Ana Rosa', Rocío Flores. «Diuen que el següent pas de Rocío Flores és carregar-se Sonsoles Ónega», afirmava amb ironia. «Vol fer sortir del mig a Ana Rosa Quintana, però va a poc a poc». Igualment, també feia broma amb la idea que la filla de Carrasco tingui un programa a la cadena, un espai que ell, anomenaria «Tot sobre el meu pare» i que «podria presentar amb Olga Moreno».

D'altra banda, ha quedat molt clara l'amistat que s'ha forjat a 'Supervivientes' entre la col·laboradora Marta López i Olga Moreno, l'actual dona d'Antonio David Flores. No obstant això, quan López va ser expulsada del 'reality' i va arribar Espanya li van dir a la col·laboradora que la neta de la Jurado l'havia «posat verda». Per això, «quan la vaig veure al plató li vaig dir no sé què t'ha molestat i ella va pensar que havia aprofitat moments de davallada d'Olga». En aquest moment, Jorge Javier Vázquez ha replicat: «Hem de tenir un manual per saber què li agrada i què no li agrada a Rocío Flores».


Comentaris

envia el comentari