Una nova acusació posa Antonio David Flores contra les cordes

José María Franco, xofer de Rocío Jurado, revela una nova trama que afecta el pare de Rocío Flores

La ressaca mediàtica que ha generat el documental de Rocío Carrasco ha arrossegat desenes de persones, encara que, el principal perjudicat ha sigut Antonio David Flores. Enrere va quedar l'època en la qual el tertulià orquestrava els judicis periodístics i enganyava el públic amb la seva versió. I és que la nova reina de Telecinco ha aconseguit que ningú li tingui por i que cada vegada hi hagi més gent que està desitjant destrossar-lo.

L'exgendre de 'la més gran' ha estat acusat de delictes bastant greus i, segons els experts, podria entrar a la presó i ser condemnat a pagar una multa milionària. Li deu més de 80.000 euros a la seva exdona, però, per justificar l'impagament, va al·legar ser insolvent. Tanmateix, els advocats de la part contrària estan demostrant que allò només era una excusa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'antic col·laborador de 'Sálvame' té molts comptes pendents amb la justícia, ja que l'acusen d'haver comès un delicte d'insolvència punible, de maltractar la mare dels seus fills i de falsificar documents per rebre altes quantitats de diners. El seu equip jurídic està treballant sense tenacitat per demostrar que tot és mentida i no seria d'estranyar que molts periodistes rebessin una demanda.

Mentrestant, els enemics del senyor Flores han aprofitat per participar en el negoci, ja que treure a la llum els seus pitjors secrets s'ha convertit en una bona estratègia per treballar a la televisió. L'últim a fer-ho ha estat José María Franco, el xofer de Rocío Jurado, qui, segons ha explicat, Antonio David va robar algunes pertinences de la cantant.

María Patiño ha estat una de les periodistes més dures amb Rociíto pel fet que ha donat suport al seu botxí en una infinitat d'ocasions, però, tanmateix, després de comprovar que ha estat enganyada, està bastant penedida. Així que s'ha posat a investigar sobre el tema i ha convidat al seu programa, 'Socialité', a algú que té informació privilegiada:; el conductor de l'artista va ser l'home de confiança de la família Mohedano.

Durant un temps va ser íntim amic d'Antonio David, però el pas dels anys ha fet que perdi la confiança en ell i, malgrat que no té bona relació amb Carrasco, ha decidit donar la cara per ella. José María Franco va trair la Jurado, venent la intimitat de la seva filla al millor postor, i es va aliar amb tots els qui pretenien destrossar-la. El seu únic interès era guanyar diners, així, va mossegar la mà que li va donar per menjar i mai no ha tingut cap remordiment. Vint anys després, ha tornat a fer el mateix amb el seu exsoci.

«Amb quatre anyets ja estava abduïda»

El treballador de la cantant ha confessat a 'Socialité' que Antonio David va aprofitar l'etapa en la qual vivia a la seva mansió de la Moraleja per «treure coses i portar-les a casa de la 'tata'». Recordem que el botxí de Rociíto va compartir domicili amb Rocío Jurado fins que es va formalitzar el seu divorci. La protagonista de la sèrie documental va declarar que el pare dels seus fills volia quedar-se a aquest domicili, però quan l'artista va tenir ocasió, li va enviar una carta perquè recollís les seves pertinences com més aviat millor. Els Jurado van aconseguir fer fora Antonio David, encara que, segons les últimes informacions, abans d'anar-se'n es va quedar amb certs objectes.

«Amb només quatre anyets, Rocío ja estava abduïda. Quan la nena tornava d'estar a casa de la seva mare, li explicava tot el que havia fet al seu pare, al detall. Un pare que fa el que ell ha fet amb els seus fills, no és un bon pare», comenta José María Franco al programa de María Patiño. La nova acusació que el conductor ha fet contra el nou enemic de Telecinco suma un delicte més a una llista infinita de problemes judicials. Així tot, sembla que hi ha molta gent disposada a tot per aniquilar Antonio David, però, de moment, no ha donat resposta a cap dels atacs que ha rebut. Encara que no seria d'estranyar que traslladés la guerra mediàtica als tribunals. S'atrevirà a denunciar a tots els seus detractors?


Comentaris

envia el comentari