▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Rosa Benito deixa anar la 'bomba' de Rocío Carrasco i María Teresa Campos

L'exdona d'Amador Mohedano desmenteix la veterana presentadora i revela la raó de per què va anar al casament de Rocío Jurado i Ortega Cano

Rosa Benito començava la seva col·laboració a 'Ya es mediodía' amb tots els ulls posats en ella, i és que el passat cap de setmana l'exdona d'Amador Mohedano va ser assenyalada tant per Antonio Canales com per María Teresa Campos, i la seva reacció era la més esperada en el programa. «Avui és dilluns de Rocío i vinc flamenca», avançava la col·laboradora amb evidents ganes de respondre a tot el que sobre ella s'havia parlat.

«Ni canto ni ballo, però tothom parla de mi», va apuntar Rosa mentre contestava a les paraules de l'exsupervivent per, minuts després, carregar contra María Teresa Campos i revelar la veritable relació que hi havia entre Rocío Jurado i la veterana periodista que contradeia les explicacions de la presentadora durant la seva entrevista a 'Viernes Deluxe'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No eren amigues

De tots és sabut la bona relació que hi ha entre Rocío Carrasco i María Teresa Campos, ja que per a la filla de 'la més gran' ella és com una segona mare i tant Terelu com Carmen Borrego s'han convertit en les seves germanes. L'afecte i el respecte és mutu i d'això va presumir la matriarca del clan durant la seva entrevista amb Jorge Javier Vázquez. No obstant això, Rosa Benito sembla no compartir el mateix record i així ho explicava en el programa on col·labora.

L'exdona d'Amador Mohedano manté que Rocío Jurado i María Teresa no eren amigues, és més, segons ella, va ser Marily Coll qui va insistir a la cantant perquè convidés la presentadora a les seves noces amb José Ortega Cano, ja que al principi la 'chipionera' no tenia pensat convidar-la. Una cosa que va desmentir la veterana presentadora durant la seva entrevista a 'Viernes Deluxe'. «Ha dit que jo a Rocío Jurado no la coneixia. És més, miraré a càmera per preguntar a tots vostès: saben qui és Rocío Jurado? Perquè jo no ho sé», ironitzava alhora que confessava: «Jo tinc moltes anècdotes de Rocío Jurado».

Rosa Benito es defensa

Després de l'entrevista de la mare de Terelu, li tocava el torn a la cunyada de Rocío Jurado, que es va defensar amb dents i ungles davant l'atac que va rebre en el 'Deluxe': «Mira li vull contestar a Teresa Campos perquè per a mi ha sigut una comunicadora meravellosa, el que he vist ara no m'ha agradat. M'ha volgut fer mal amb el tema d'Hisenda, em vaig quedar boja, però ho ha superat... Jo no insulto ningú». 

Tot i això, Rosa Benito no va perdre la compostura davant les paraules que li va dedicar María Teresa, però es va mantenir ferma en la seva convicció que entre la cantant i la presentadora no hi havia cap amistat. A més, va afegir que no ha parlat de la mare de Terelu tant com va mantenir en l'entrevista, assegurant que «jo he parlat tres o quatre vegades d'ella».

Però no només va contestar a la matriarca del clan, també va tenir unes paraules cap a Terelu després que aquesta li mostrés el seu rebuig a 'Viva la vida': «Teníem molt bona relació quan treballàvem juntes. Si vols saber què va passar, pregunta-li a ella. La portes, la convides i aquest dia si és possible, no vinc. Sobre l'amistat que hi havia amb Rocío, jo crec que no l'he conegut tampoc».

«A Terelu li tinc moltíssim afecte, he estat vuit anys al seu costat, és l'única que m'ha parat els peus... Jo no parlaré malament mai de Terelu perquè hem tingut una amistat», explicava Rosa, assegurant que no l'afectaven els insults rebuts: «A mi no m'afecta. És molt fort, és fer-me mal per fer-me mal... Jo ja no soc aquesta dona que es tornava boja».


Comentaris

envia el comentari