L'última amenaça de Rocío Flores: «Explicaré el que Fidel li feia al meu germà»

La jove ha desmentit algunes de les afirmacions que ha fet la seva mare

La vida de Rocío Flores ha canviat per complet des que Rocío Carrasco decidís sortir de les ombres, i per primera vegada comencés a parlar sobre la seva història amb Antonio David Flores. I és que la jove no ho està passant gens bé des que es va estrenar el primer capítol de la sèrie-documental i ara està disposada a desmentir algunes de les coses que ha dit la seva mare.

Rocío Flores nega haver-li donat una pallissa a la seva mare

La relació entre Rocío Carrasco i Rocío Flores va trencar-se de forma definitiva el juliol de l'any 2012, quan una discussió entre elles va derivar en una agressió per part de la jove a la seva progenitora, ja que així ho han explicat sempre i així ho va confirmar la col·laboradora de televisió en un dels episodis anteriors del documental.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, ara Rocío Flores ha sortit a desmentir la certesa d'aquest fet, d'aquesta manera ha desmentit que aquell 27 de juliol li donés una pallissa a la seva mare i ha explicat que tot és un «contuberni» que van muntar Rocío Carrasco i el seu marit per deixar-la a ella en mala posició.

Raó per la qual ara està «desitjant» explicar la seva pròpia versió dels fets i treure a la llum el qual Fidel Albiac li feia al seu germà. Miguel Frigenti ha sigut qui ha explicat les intencions que té Rocío Flores, relatant les paraules que va compartir amb ell Rocío Flores darrere les càmeres.

Les trucades de Rocío Flores

Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez també coneixen els plans que té la jove i han confirmat que les paraules del periodista són certes. «A mi em consta que Rocío Flores des de fa un mes truca per telèfon a persones que l'han defensat en televisió, que els truca plorant i que els nega tot testimoni de Rocío Carrasco. Nega la pallissa», ha explicat el presentador de 'Sálvame'.

«Això de les trucades que està fent i que nega que li donés una pallissa a la seva mare és veritat», ha afirmat Belén Esteban. «Jo ja l'hi he explicat a una persona molt propera a Rocío Flores. No hauria de fer aquestes trucades. Ella està trucant a gent que crec que jo que no hi hauria», ha destacat molt enfadada pel fet que la jove no hagi donat la cara públicament. «Si no et vols ficar, no et fiquis, però no vagis dient això per darrere. Si tu negues una cosa, aquí hi ha un problema ja», sentència contundent.

L'últim episodi del documental

Telecinco emetrà aquest dimecres, 26 de maig, l'últim episodi del documental, en el qual Rocío Carrasco parlarà per primera vegada sobre com es va sentir en descobrir que la seva filla gran havia de ser una de les concursants de 'Supervivientes' i com va viure el pas de la seva primogènita per Hondures. Encara que no se sap quin rumb prendrà el capítol, els avenços que ha emès Telecinco apunten que la col·laboradora serà molt dura amb Rocío Flores.

La filla gran d'Antonio David Flores es va mostrar completament destrossada per la mala relació que mantenia amb la seva mare durant el seu pas per 'Supervivientes', i fins i tot va arribar a demanar-li en directe i entre llàgrimes que es posés en contacte amb ella per saber que estava bé. Tot i això, un fet que mai va arribar a succeir.

Ara Rocío Carrasco parlarà per primera vegada sobre aquest assumpte i tot sembla indicar que les seves paraules no seran fàcils de digerir per Rocío Flores: «No em fa bé veure-ho. No m'ho crec. De cop i volta quan aquí la seva mare és Olga i quan marxa a 'Suepervivientes' la seva mare soc jo? Rocío no s'ha preocupat de com jo he estat sabent el que sabia».


Comentaris

envia el comentari