Cayetano Rivera i Karelys Rodríguez

Karelys Rodríguez adverteix a Eva González que encara no ho ha vist tot

Cayetano Rivera i la model estan en tràmits de divorci

Karelys Rodríguez es convertirà en la dona del moment. Després d'anunciar-se la separació entre Cayetano Rivera i Eva González, l'advocada ha protagonitzat unes paraules que no han deixat indiferent ningú.

Des de fa mesos, el torero i la model viuen separats. I és que, segons sembla, la mediàtica parella estaria preparant el divorci, ja que la cosa s'ha complicat entre ells i la convivència ha començat a ser insostenible.

Aquesta notícia sortia a la llum aquesta mateixa setmana i sorprenia molts que no s'esperaven que la situació de tots dos fos tan extrema. A més a més, ho haurien mantingut amb discreció tot aquest temps, ja que res feia endevinar que estiguessin malament entre ells. Bé, alguna cosa sí.

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
La parella té un fill en comú, el petit Cayetano | GTRES

En concret, les paraules de Karelys Rodríguez eren les que feien despertar les sospites. Dies abans que Eva González donés a conèixer la seva darrera decisió mitjançant la revista Hola!, la canària va llançar un missatge inquietant.

Davant els micròfons d'Europa Press declarava que «hi ha moltes crisis, els matrimonis són difícils». Aquestes paraules arribaven després que preguntés sobre la separació d'Ana María Aldón, la seva excompanya a Viva la vida. Tot i això, les seves declaracions no s'han acabat aquí.

«Al final digui el que digui la dolenta sempre soc jo»

La jove advocada anava més enllà: «Pregunta-li a ell quin ha estat el darrer contacte, a mi no em preguntis». I Karelys insistia en «per què sempre em venen a preguntar a mi sobre ell i per què no hi van i li pregunten a ell».

«Al final digui el que digui la dolenta sempre soc jo. Sempre m'ataquen a mi dient que Karelys no el deixa en pau. Però això mateix pregunta-li a ells perquè són ells els que em molesten a mi», deia fastiguejada de les insistències.

Imatge de Karelys Rodríguez a un vaixell
L'advocada sempre ha estat envoltada bona companyia | Europa Press

Karelys Rodríguez i el torero van ser enxampats a Londres el 2019 passejant en actitud molt afectuosa. Un idil·li que Cayetano sempre va negar, però que l'advocada, per contra, ho confirmava.

Després que sortissin a la llum aquestes imatges, la canària feia un cop a la taula i trencava el seu silenci en una entrevista. En aquesta, hi assegurava haver mantingut una relació sentimental amb el germà de Kiko Rivera durant diversos anys.

Però, tot i la seva paraula, la presentadora va confiar en la lleialtat del seu marit i va decidir seguir amb ell. Igual d'units que quan es van donar el 'sí, vull' el 6 de novembre del 2015. Cal recordar, però, que un any abans del seu enllaç van passar per una crisi que els va mantenir separats durant nou mesos.

Així les coses, sembla que aquest és l'any de les ruptures. La de la model i el torero se sumen a les de Shakira i Piqué, Ortega Cano i Ana María Aldón. O les més sonades la de Tamara Falcó i Íñigo Onieva i Laura Escanes i Risto Mejide.

Per la seva banda, la seva separació encara no és oficial. No obstant això, aviat es compliran set anys del matrimoni, tot i que, ara com ara, el torero se n'ha anat de la casa on vivien junts.

A més a més, sembla que la presentadora s'ha pogut mudar al seu pis de soltera a Madrid. D'altra banda, la custòdia del petit encara la comparteixen fins que no se n'oficialitzi la separació.

En canvi, el torero s'hauria mogut a la finca 'El recreo de San Cayetano'. Mentrestant, Karelys Rodríguez viu a Londres, malgrat que aquest enrenou li ha agafat per sorpresa en la seva darrera visita a Espanya.