Esperanza Garcia ha perdut el recurs contra Hisenda

Karlos, el fill d'Esperanza Gracia que no pot veure la seva mare ni per Nadal

Esperanza Gracia i la relació que té amb el seu fill

Esperanza Gracia és tot un personatge televisiu que gairebé tothom coneix. És anomenar-la i recordar la seva famosa frase: «si alguna cosa t'inquieta, et preocupa o et pertorba…». Però alguna vegada t'has preguntat com és la seva vida personal?

Poques persones saben que Esperanza Gracia té un fill anomenat Karlos que porta sense veure-la des de fa uns anys. Actualment, viu al Japó i està fet tot un 'influencer'. Gràcies al seu canal de YouTube i al seu perfil d'Instagram, Karlos compta amb més de 10.000 seguidors.

Avui dia el fill d'Esperanza Gracia viu amb la seva dona i té dos fills. Es van casar l'any 2015 i la seva vida a partir d'aquest acte cerimonial ha canviat completament.

El que no sabies d'Esperanza Gracia

Moltes persones saben qui és aquesta dona i al que es dedica, però no en saben res més. Per això, avui et donem algun detall de la famosa astròloga perquè la coneguis una mica més. La dona té un fill anomenat Karlos que viu actualment a Japó. No es veuen des de l'any 2019, que va ser l'última vegada en què Esperanza Gracia el va anar a visitar.

La dona va penjar fa uns quants mesos una publicació a les xarxes socials on es podia veure una foto del seu net. Hi escrivia una descripció en què confessava que se sentia força «trista» per no poder abraçar-lo. I és que sabem que mare i fill es porten força bé i que tenen una bonica relació.

Tot i els quilòmetres que els separen, tots dos es tenen molt d'afecte i estan desitjant tornar a trobar-se aviat.

 

El fill d'Esperanza Gracia que no sabies que tenia

Esperanza Gracia té a la seva vida l'amor del seu fill Karlos. Es tracta de tot un jove que compta amb més de 10.000 seguidors a les  xarxes socials. L''influencer' utilitza habitualment tant Instagram com YouTube, on penja contingut que agrada força als seus seguidors.

Tot i que no publiquen gairesg fotos junts, sabem que Karlos és molt feliç amb la vida que té des que es va casar. I és que Saya és la seva dona des de l'any 2015, quan van contraure matrimoni.

Imatge del fill d'Esperanza Gracia, Karlos, el dia del seu casament
Imatge del fill d'Esperanza Gracia, Karlos, amb la seva dona el dia del seu casament | INSTAGRAM (@BANZAI_JAPAN)

Hem pogut veure que ell mateix ha confessat a través del seu Instagram, que la seva vida ha «canviat molt» des que es va casar. Actualment, viuen al Japó junts amb els seus dos fills. Akira de 6 anys i Itsuki, de 2 anys, com mostra el seu pare a través de les xarxes socials al seu perfil.

Un amant de la gastronomia

Sembla que el fill d'Esperanza Gracia és tot un amant de la gastronomia del país. El jove ha admès que «el ramen és el plat que més li agrada de la cuina japonesa» Però, no només ha lloat el menjar del Japó, sinó també cadascun dels costums orientals.

Quan el seu fill gran va fer 5 anys, ell i la seva dona van celebrar el Sichigosan. Es tracta d'una bonica cerimònia feta per a tots els nens i nenes, on s'han de vestir amb un quimono (les nenes) i amb un hakama (els nens). La finalitat de la cerimònia és portar-los a un temple o santuari, on donen les gràcies i demanen salut pels nens.

Resulta tota una tradició el que hem vist el fill d'Esperanza Gracia celebrar. Per això, ho ha compartit amb tots els seus seguidors a Instagram.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp