Pla general de Belén Esteban ben feliç i somrient

Belén Esteban enganya a la seva malaltia per poder sopar la nit de Nadal

Belén Esteban haurà de dir adeu a la seva cadena preferida

Belén Esteban continua sent una de les cares més conegudes a la televisió. No només per la seva feina al programa tan conegut de Sálvame, sinó també per la seva feina com a empresària. La col·laboradora televisiva ha muntat una empresa, 'Los Sabores de la Esteban', que va vent en popa i a tota vela.

Belén Esteban ha reconegut en diverses ocasions que ha estat difícil arribar fins on és avui dia amb la seva empresa. És un treball que ha intercalat amb la seva col·laboració al programa de Sálvame i que ha sabut combinar a la perfecció.

Tot i que sap que un dia acabarà tancant la seva etapa a la televisió, ella està molt contenta de la seva trajectòria professional. Però, amb el canvi que ha patit a la seva vida, reconeix que està bastant trista.

 

'Los Sabores de la Esteban'

Molts són els fans de l'empresa de Belén Esteban. 'Los Sabores de la Esteban' sembla que està funcionant molt bé i que els seus productes estan sent tot un èxit. Tot i les complicacions que ha tingut pel camí, Belén Esteban ha sabut mantenir el seu negoci.

Foto de Belén Esteban amb el gaspatxo i el salmorejo de Sabores de la Esteban.
Belén Esteban subjectant dues ampolles del seu gaspatxo durant el llançament de 'Los Sabores de la Esteban' | GTRES

Avui dia, l'empresa està anant molt bé i va tirant endavant. Per això,  han afegit dos nous sabors a les seves conegudes patates fregides.

De moment, sembla que hi haurà Belén per a estona. La de Paracuellos ha reconegut que, una vegada acabi la seva feina a la televisió, es dedicarà completament a 'Los Sabores de la Esteban' i que només farà coses puntuals a la televisió. Això sí, en algun moment l'abandonarà del tot.

Belén Esteban ha volgut aclarir a l'entrevista que recentment ha fet a la revista Pronto que no se n'anirà de Mediaset. Ella mateixa ha reconegut que encara que Sonsoles Ónega li oferís un lloc, ella el rebutjaria sense pensar-s'ho. La de Paracuellos està molt orgullosa de la seva feina i sap que la seva cadena sempre serà Mediaset.

El terrible accident de Belén Esteban

Recordem que, fa uns mesos, Belén Esteban va tenir un petit accident al plató de Sálvame. Tant ella com la seva companya, Lydia Lozano, van voler sotmetre's a una prova física fent un gest de complicitat a Supervivientes. Totes dues van haver de penjar-se en una barra i qui aguantés més, guanyaria.

Captura d'imatge de 'Sálvame'.
Belén Esteban no deixarà Mediaset | Mediaset

Malauradament per a Belén Esteban, li van fallar les forces i va acabar a terra. Aquest accident la va fer passar per quiròfan per operar-se a causa de la fractura que va tenir. Actualment, la de Paracuellos ha reconegut que es troba molt millor i que treballa els dilluns i els dimarts.

Aquests set mesos de repòs sembla que estan passant factura a Belén Esteban, ja que segons ella «l'ànim també li ha canviat». Aquesta situació  ha suposat un gran canvi a la seva vida.

Belén Esteban ha esmentat que segons li han pogut confirmar els metges, pot anar deixant les crosses. Però, això sí, fractures com les que ha patit ella solen durar un any, i per això ella mateixa ha reconegut el seu temor de deixar enrere les crosses. De moment, no li han donat l'alta completa, però sí que té una alta per millora.

Baixa d'ànims

La de Paracuellos ha confessat que «no ha arribat a tenir depressió, però sí tristesa». El psicòleg s'ha convertit en una gran ajuda per a ella i hi continua anant per augmentar la seva autoestima. Ella mateixa ha confessat que «tothom hauria de tenir un psicòleg a la seva vida».

'Storie' de Belén Esteban
Belén ensenya el seu arbre de Nadal | INSTAGRAM @BELENESTEBANMENDEZ

«Tots tenim problemes, però has de saber gestionar-los i això, de vegades, és complicat. Jo, quan vaig caure, em vaig negar a anar a un i no he tingut depressió, però sí tristesa. I si estic millor és perquè continuo anant al psicòleg».

Belén Esteban està fent front a tots aquests canvis que han trastocat la seva vida amb ajuda de professionals, una opció que l'està afectant de manera molt positiva.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp